x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Seturi de dormitor din lemn masiv care te vor face să-ți iubești dormitorul

Seturi de dormitor din lemn masiv care te vor face să-ți iubești dormitorul

14 Iun 2022   •   11:33
Seturi de dormitor din lemn masiv care te vor face să-ți iubești dormitorul

Lemnul masiv este cel mai natural și ecologic material. Este realizat din diferite tipuri de copaci, cum ar fi stejarul, pinul, bradul, teiul, fagul. Mobilierul din lemn masiv este adesea realizat cu o combinație de diferite tipuri de lemn. Acest lucru vă oferă cea mai largă gamă de finisaje și culori.

Ce este lemnul masiv?

Lemnul masiv este cel mai natural și ecologic material. Este realizat din diferite tipuri de copaci, cum ar fi stejarul, pinul, bradul, teiul, fagul.

Mobila dormitor lemn masiv este adesea realizată cu o combinație de diferite tipuri de lemn. Acest lucru vă oferă cea mai largă gamă de finisaje și culori.

De ce ar trebui să cumpăr mobilier din lemn masiv?

Mobilierul din lemn masiv este o investiție excelentă, deoarece va rezista pe termen lung. Materialul natural este mai bun pentru mediu și sănătatea ta. Are, de asemenea, beneficii precum faptul că este puternic, durabil și ușor de curățat.

Ce fel de lemn masiv ar trebui să iau în considerare?

Lemnul nu este doar un material natural, are și o calitate estetică deosebită. Alegerea tipului potrivit de lemn care se potrivește nevoilor dvs. poate fi o provocare. Există multe tipuri de lemn și toate au propriile lor avantaje și dezavantaje.

Setul de dormitor din lemn de tei este adesea realizat din tei sustenabili, cultivați în plantații, care sunt recoltați într-un mod responsabil față de mediu. Acest tip de lemn este durabil și nu necesită multă întreținere, dar tinde să fie mai scump decât alte tipuri de lemn precum bradul.

Există multe avantaje ale alegerii mobilierului din lemn de fag, cum ar fi accesibilitatea și durabilitatea acestuia. Mobilierul din lemn de fag poate fi găsit atât în formă masivă, cât și în furnir, ceea ce o face o opțiune și mai bună, deoarece puteți găsi stilul perfect la un preț accesibil.

Seturile de dormitor din stejar sunt unele dintre cele mai populare articole de mobilier din stejar. Stejarul este un lemn de esență tare care este durabil și rezistent. De asemenea, are o culoare frumoasă, naturală.

Ce este un set de dormitor si ce seturi de dormitor din lemn masiv recomandam?

Seturile de dormitor sunt o grupare de piese de mobilier concepute pentru a fi utilizate într-un dormitor, sa satisfaca atît estetic cât și practic cerințele. Setul include de obicei un pat, comodă cu sau fără sertare, dulap cu 2, 3 ,4 sau 5 usi cu sertare și oglindă, una sau două noptiere și oglindă pentru comodă sau se poate opta pentru o masă de toaleta din lemn. Aceste seturi sunt de obicei realizate din lemn sau din alte materiale, cu excepția metalului. Seturile de dormitor din lemn masiv sunt recomandate deoarece durează mai mult și oferă cel mai bun raport calitate-preț.

Seturile de dormitor din lemn masiv sunt recomandate pentru durabilitatea și raportul calitate-preț.

Lemnul masiv este un material natural care are o mulțime de beneficii. Este durabil, ecologic și vine în multe stiluri, culori și finisaje diferite.

Vă prezentăm dormitoare lemn masiv cunoscute pentru designul modern sau clasic și elegant. Realizate din materiale de înaltă calitate și durabile. De asemenea, mobilierul poate fi personalizat pentru a se potrivi stilului dorit.

Dormitorul este locul în care ne putem retrage din lume și ne putem relaxa. Este un loc de intimitate, liniște și confort.

Îți prezentăm mai jos câteva dintre colecțiile pe care magazinul online Mobila Premium le recomandă:

Descoperă seturile de dormitoare lemn configurabile pe site-ul nostru de Mobila lemn masiv - Mobila Premium

1. Setul de dormitor din lemn masiv Luxus

Setul de dormitor Luxus din lemn masiv este o alegere excelentă pentru cei care caută un set de dormitor modern si functional. Acest set de dormitor Luxus din lemn masiv are o varietate de piese de mobilier de diferite dimensiuni, astfel încât să se potrivească cu orice cameră.

 

Setul standard include un pat din lemn masiv de 140×200, dulap cu 3 usi cu oglinda si sertare, 2 noptiere și o comodă cu 5 sertare. Configurabil și cu alte dimensiuni de pat 160x200, 180x200 și dulap de la 3 usi la 4 usi sau 5 usi. Acest set este realizat din lemn puternic, cu un finisaj elegant, fiind disponibil într-o varietate de culori: alb cald, alb cu natur sau alb cu nuc. Îmbină utilitatea dormitorului cu piesele de mobilier care ți se potrivesc si vei fi mulțumit

2. Setul de dormitor din lemn masiv Select

Un set de dormitor este o parte importantă a dormitorului tău. Este, de asemenea, cel mai personal spațiu din casele noastre. De aceea vrem să îl facem cât mai frumos. O modalitate de a face acest lucru este prin adăugarea de piese de mobilier din lemn masiv. Mobilierul din lemn masiv are un farmec natural care nu poate fi realizat cu alte materiale.

Setul standard de dormitor din lemn masiv Select include un pat de 140×200, dulap cu 2 usi, 2 noptiere și o comodă cu 2 uși și 1 sertar. Acest tip de dormitor poate fi configurat cu pat de 160×200 sau 180×200 sau pat pentru camera copilului 90x200, 120x200, dulap cu 3 sau 4 uși, mai multe tipuri de comodă din lemn masiv cu 3 uși și 3 sertare, comoda cu 2 usi si 3 sertare din lemn, comoda cu 3 sertare din lemn masiv  și oglindă. Site-ul nostru, Mobila Premium, îți oferă posibilitatea de a-ți configura dormitorul după bunul plac. Mai mult de atât, totul este online! Transport gratuit in toata tara, echipa specializata pentru montajul mobilierului.

3. Setul de dormitor din lemn masiv de brad Adele

Setul de dormitor Adele din lemn masiv de brad este un set de mobilier de dormitor din lemn modern, care include un pat de 140×200, un dulap cu 3 uși, noptieră și o comodă.

Setul de dormitor Adele este realizat din lemn masiv de brad. Are un design modern dar si elegant și a fost realizat cu cele mai bune materiale. Lemnul provine din păduri durabile, iar mobilierul a fost tratat cu grijă pentru a ne asigura că durează mulți ani.

Setul de mobilier pentru dormitor Adele are un design modern, care va face orice dormitor să arate mai elegant și mai luminos. Noptierele au o singură ușă, iar sifonierul are o multime de spatii de depozitare unde iti poti tine toate hainele organizate. Acest dormitor, la fel ca celelalte, poate fi configurat după bunul plac cu pat din lemn masiv de 160×200 sau 180×200, dulap cu 2 uși sau 4 uși, masă de toaleta, birou sau oglindă.

×