x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Surprize simplu de realizat cu flori, bunătăţi sau ouă vopsite

Surprize simplu de realizat cu flori, bunătăţi sau ouă vopsite

03 Apr 2010   •   00:00
Surprize simplu de realizat cu flori, bunătăţi sau ouă vopsite
● Articol realizat cu sprijinul FlorideLux.ro

Pentru multe femei este un adevărat deliciu să ofere bucurie celor din jur, fie cu o masă copioasă de Paşte, fie cu daruri ingenioase, pline de dragoste. În definitiv, credem că nimic nu se compară cu un zâmbet frumos primit de la o persoană iubită: mamă, bunică, mătuşă, prietenă, vecină, soră, fiică. Şi dacă tot suntem în aşteptarea Iepuraşului, FlorideLux.ro şi Jurnalul Casei vă oferă câteva idei pentru realizarea unor cadouri elegante, gata pentru a încânta privirile şi sufletele.

IDEEA 1
Plante - ceea ce poţi oferi în această primavară sunt plantele atât de colorate ale timpului frumos: fie că vorbim despre o plantă de flori sau de frunze, aceasta poate fi original împachetată şi apoi dăruită unei persoane dragi. Iată câteva sugestii:

- Alegeţi un ambalaj într-o culoare contrastantă, care să completeze verdele frunzelor sau nuanţa puternică a florilor;

- Nu uitaţi să completaţi cadoul cu o fundă drăgălaşă sau un detaliu decorativ personalizat;

- Gândiţi-vă cum doriţi să fie cadoul: elegant (alegeţi satin sau organza) sau jucăuş (rafie, crenguţe de copac, fluturi, inimioare).

IDEEA 2
Coşuri cu bunătăţi - de Paşte toată lumea se gândeşte la bucate delicioase, de ce să ne ascundem de acest adevăr... copios?
Pentru un cadou cu adevărat special, evitaţi să cumpăraţi coşuri cu mâncare deja pregătite, pentru a evita neplăcerile de orice fel.

În cazul în care cunoaşteţi cu certitudine gusturile culinare ale destinatarului, atunci puteţi cu încredere să pregătiţi un coş cu bucatele alese după gustul lui. Nu uitaţi de vin şi cozonac!
Cel mai bine este după cum am spus şi mai sus să îndrăzneşti să realizezi chiar tu un coş cu alimente alese cu atenţie şi consideraţie;
Scoate din anonimat cadoul cu detalii decorative din flori, iarbă sau materiale decorative interesante.

IDEEA 3
Flori proaspete - desigur, poate nu vei reuşi să realizezi fiecare detaliu precum un designer floral, dar de ce să nu dăruieşti unei persoane importante acel sentiment proaspăt al unei grădini înflorite în plină primăvară? Nu vei avea nevoie de materiale costisitoare sau greu de găsit. Cauţi sugestii? Citeşte în continuare:

- Cumpără câteva flori proaspete de la o florărie: cu cât mai colorate şi înmiresmate cu atât mai bine.

- Ieşi din tipare şi dăruieşte-le aşezate fie într-un coş, dând senzaţia că tocmai le-ai cules din grădină, fie într-o cutie de cadouri, fie chiar într-o vază decorată aşa cum îţi place mai mult;

- Nu uita după ce faci acest cadou să aminteşti destinatarului să aşeze florile imediat în apă, pentru a nu-şi pierde vigoarea. Nu de alta, dar aşezate în coşuleţ sau în cutia de cadouri pot să arate atât de bine, încât cel cadorisit să uite că ele nu stau în apă şi să le lase acolo, pe post de decor original.

IDEEA 4
Ouă vopsite - dacă îţi lipsesc toate celelalte materiale şi îţi place să vopseşti ouă, atunci alege să dăruieşti un coş plin cu ouă colorate. Aşază-le în iarbă sau într-un material pufos. De mare efect poate fi să desenezi pe ele zâmbete sau să notezi mesaje de bine pentru Paştele 2010, de-acum mingea e la tine şi te încurajăm să dai frâu liber imaginaţiei.

Te poţi consulta cu familia sau chiar cu gaşca de copii. Avem încă multe de învăţat din bucuria lor de viaţă şi imaginaţia debordantă.

FlorideLux.ro şi Jurnalul Casei vă urează un Paşte fericit în sânul familiei şi multă, multă dragoste! Vă aşteptăm cu sugestii pe adresa redacţiei: jurnalulcasei@jurnalul.ro. Şi nu uitaţi, aţi citit aceste idei mai întâi de la FlorideLux.ro, prin Jurnalul casei.

×
Subiecte în articol: ne-am interesat pentru tine