x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Top cele mai ieftine garsoniere din buricul Bucureştiului

Top cele mai ieftine garsoniere din buricul Bucureştiului

28 Ian 2011   •   17:23
Top cele mai ieftine garsoniere din buricul Bucureştiului
Sursa foto: lh5.ggpht.com/

• articol realizat de www.imopedia.ro

În zonele cele mai bune ale Capitalei, adică în cartiere precum Aviatorilor, Primăverii, Cotroceni sau Dorobanţi putem găsi astăzi locuinţe la preţuri la care nici nu visam acum câţiva ani. Şi asta nu e tot, preţurile pot merge în unele cazuri chiar mai jos decât cele afişate, căci fiecare cumpărător încearcă o negociere, iar de multe ori planul chiar iese.

 

Rezidenţial - Lux
Cea mai ieftină garsonieră din zona de lux a Bucureştiului o găsim în Dorobanţi (Capitale) şI costă 26.000 de euro. Vorbim de o proprietate de 20 mp suprafaţă utilă situată la etajul doi al unei vile despre care proprietarul spune că este într-o stare excepţională.
În Cotroceni cea mai ieftină garsonieră din baza noastră de date costă 30.500 euro şi are o suprafaţă construită de 29 mp, ceea ce înseamnă o suprafaţă utilă de 22 mp. Locuinţa se găseşte într-un bloc cu regim de înălţime mic, într-o zonă liniştită, aflăm din anunţul postat pe imopedia.ro. În vecinătate se află Opera Română, Piaţa Cotroceni şi Parcul Eroilor.
Aproape de Grădina Botanică, găsim o garsonieră decomandată de 24 mp, complet renovată al cărei preţ este de 35.000 euro. Locuinţa este situată la parterul unui bloc de cărămidă gen vilă construit între anii 1958-1962. Proprietatea este semi-mobilată.

 

Ultracentral
Cu 22.000 euro poţi cumpăra cea mai ieftină locuinţă din zona ultracentrală a Bucureştiului, Piaţa Romană, potrivit bazei de date imopedia.ro. Asta în cazul în care vă mulţumiţi cu o garsonieră (30 mp) fără îmbunătăţiri construită în anul 1950.
Preţul de 23.000 de euro al următoarei proprietăţi din zona Alba Iulia nu este bătut în cuie, aflăm încă de la citirea anunţului postat pe imopedia.ro. Şi tot de acolo aflăm că este vorba de o garsoniera semidecomandată, confort II (18 mp) situată într-un imobil ridicat în anul 1973. Proprietarul pare destul de flexibil, este deschis la negociere şi acceptă şi credit.
O altă proprietate, situată în zona Cişmigiu are suprafaţă construită de 20 mp, se află la etajul patru al unui bloc de opt niveluri ridicat în urmă cu aproximativ 70 ani. În preţul de 24.000 de euro intră şi bucătăria mobilată.

Central
În Vitan, vorbim de o garsonieră decomandată de 16 mp, ceea ce explică preţul de 18.900 de euro, negociabil. Potrivit anunţului din imopedia.ro, locuinţa se află în stare bună şi are parchet, gresie, faianţă, geamuri termopan, interfon, uşă metalică.
În zona 1 Mai se vinde cu 20.900 de euro, o locuinţă de 19 mp utili, la etajul doi al unui bloc de patru niveluri. La avantaje proprietarul a trecut că este aproape de parc,de şcoli, grădiniţe, restaurante, spaţii comerciale, metrou şi de numeroase mijloace de transport în comun.
Garsonieră Plevnei 23.000 euro
Garsoniera pusă la vânzare pe Calea Plevnei este semidecomandată are o suprafaţă utilă de 20 mp şi se găseşte la ultimul etaj al unui bloc de şase niveluri. Imobilul se află în stare bună, potrivit proprietarului, iar preţul este de 23.000 de euro.

×
Subiecte în articol: casa