x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Un nou magazin dedicat casei şi grădinii s-a deschis la Baloteşti

Un nou magazin dedicat casei şi grădinii s-a deschis la Baloteşti

de Alina Iancu    |    18 Dec 2010   •   00:24
Un nou magazin dedicat casei şi grădinii s-a deschis la Baloteşti

Miercuri, 15 decembrie, pe locaţia fostului complex comercial Prisma, s-a deschis un nou magazin Hornbach. Menit să acopere partea nordică a Capitalei, magazinul este al treilea din Bucureşti şi al patrulea din ţară după cele din cartierele Colentina şi Militari şi oraşul Braşov. Cu o suprafaţă totală de peste 23.000 de metri pătraţi, noul Hornbach este împărţit 15 departamente, care includ peste 60.000 de produse destinate casei şi grădinii. Dintre acestea, unele se vând pentru prima dată în România, în timp ce pentru altele, magazinul beneficiază de exclusivitate. În urma unor parteneriate făcute între firma germană şi producătorii din România, pe lângă articolele de producţie germană, se pot găsi şi produse fabricate în ţară. La conferinţa de presă care a avut loc la deschiderea magazinului, Mugurel-Horia Rusu, directorul general al magazinului, a spus că oferă garanţia că produsele vor fi disponibile tot timpul, fără excepţie, în cantităţi mari şi că preţurile vor reflecta adevărata valoare a produselor.

Urmând modelul celorlalte magazine Hornbach, şi acesta dispune de zona Drive-in unde puteţi merge cu maşina direct la raft pentru a încărca obiecte voluminoase sau materiale grele: saci de ciment, dale de pavaj sau cherestea. Alte servicii puse la dispoziţie prin intermediul noului magazin sunt cele de montaj. Echipele Hornbach, specializate pe anumite domenii, vă pot monta produsele cumpărate precum gresie şi faianţă sau mobilier. Garanţia serviciilor este de minimum doi ani.

Magazinul Hornbach va fi deschis zilnic începând cu ora 8:00. Accesul dinspre Bucureşti se poate face prin vechiul tunel care a fost reabilitat şi deschis o dată cu magazinul.

×
Subiecte în articol: casa afla ce e nou