x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Catrinel Menghia voia să devină profesoară de atletism

Catrinel Menghia voia să devină profesoară de atletism

18 Iul 2015   •   09:00
Catrinel Menghia voia să devină profesoară de atletism
Sursa foto: Catrinel Menghia

Frumusețea ei a făcut-o cunoscută în toată lumea, dar în copilărie Catrinel Menghia visa să reprezinte România la competițiile sportive, inspirată de mama ei, sportivă de performanță.

„Voiam să fiu campioana României la săritura în înălțime sau la 400 de metri garduri și să devin profesoară de atletism într-o zi”, declară fotomodelul sâmbătă, 18 iulie, la „Refresh by Oana Turcu”, emisiune difuzată de la 16:00 de Antena Stars.

Așa se face că atunci când a ajuns la Milano și i s-a ivit ocazia incredibilă de a prezenta pentru Armani, Catrinel nici măcar nu auzise de renumita casă de modă.

Alături de Oana, Catrinel își va aminti și de relația pe care a avut-o în adolescență cu Răzvan Fodor.

„Eram super îndrăgostită. Directorul școlii a aflat că eu, de fapt, stăteam acasă la Răzvan și că nu stăteam acasă la părinți, l-a deranjat asta și a spus: <> A făcut scandal atunci, i se părea atât de ciudat”, își amintește invitata. „La școală am fost tot timpul o elevă exemplu, n-am făcut probleme”, ține să precizeze ea.

Tot în ediția de sâmbătă a emisiunii, Horia Moculescu vorbește despre pierderea fiului său. „Lumea nu știe nimic despre moartea fiului meu. El s-a îmbolnăvit de hepatită C. În dimineața tragediei, i s-a schimbat medicația, el apoi s-a dus să-i aranjeze bunicii sale antena pe balcon, a amețit, a căzut cinci etaje și a murit. Nu s-a sinucis, el era foarte credincios”, declară Horia Moculescu.

Compozitorul va declara și cum privește el relațiile de iubire: „Nu căsătoria este un act de curaj, ci divorțul. Căsătoria este, în general, rezultatul unei relații de dragoste unde inconștiența joacă un rol masiv. Și speri de fiecare dată că va fi pentru totdeauna”, spune Horia Moculescu.

×