x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber „Chefi la cuțite”, lider de piață pe toate categoriile de public

„Chefi la cuțite”, lider de piață pe toate categoriile de public

15 Mar 2017   •   13:29
„Chefi la cuțite”, lider de piață pe toate categoriile de public
Sursa foto: DIANA OROS

Marțea aceasta „Chefi la cuțite” a fost alegerea celor mai mulți români, astfel că show-ul a fost lider de piață pe toate categoriile de public.

Așa se face că în intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea, 20.29-23.25, chefii nu au avut rival. 12,6 puncte de rating și 31,8 % cota de piață a obținut în medie Antena 1 pe publicul comercial, de aproape două ori mai mult decât următorul clasat, Pro Tv, care avea 6,7 puncte de rating și 17 procente din cota de piață. La orașe Antena 1 a condus topul audiențelor cu o medie de 9,3 puncte de rating și 20,4 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al treilea, după Kanal D, cu o medie de 6,1 puncte de rating și 13,3 % cota de piață. Iar la nivelul întregii populații a țării, Antena 1 a fost lider cu 8,5 puncte de rating și 19,1 % cota de piață, Pro Tv ocupând tot poziția a treia, după Kanal D, cu 6,7 puncte de rating și 15 procente din cota de piață. În minutul de maximă audiență de la 22.09, „Chefi la cuțite” a obținut pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani un vârf de 15,2 puncte de rating și 35,4 % cota de piață.

Telespectatorii s-au delectat marți seară la „Chefi la cuțite” nu doar cu preparate savuroase, ci și cu momente pe măsură. Primarul din Șopârlița, o comună din Olt, a făcut spectacol alături de mamaia Didina și instructorul de Căluș din sat, au încins o horă în platou, au cântat și au chiuit. Italianul Salvo a lăsat Sicilia pentru o româncă de care s-a îndrăgostit, iar povestea lui a atras atenția celor trei chefi: Salvo a lucrat timp de 11 ani la Vatican, la serviciile de protocol, și a avut ocazia să gătească și pentru celebritărți precum Tim Roth, Anthony Hopkins sau Robert De Niro, despre care a povestit că doarme pe 7 perne! Tot din Italia a venit la „Chefi la cuțite” și Sorin, un român bucătar care a muncit în străinătate și care, pentru că a terminat Liceul de Artă, a vrut să le arate chefilor că are talent nu doar la gătit, ci și la desen și le-a oferit celor trei câte o caricatură. 

 

Sursa: Kantar Media                         

Copyright: ARMADATA S.R.L.                         

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group                

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National                           

Perioada 14 martie 2017                               

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite