x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Concurs pentru realizarea unui logo cu tema: 70 de ani de relații diplomatice între China și România

Concurs pentru realizarea unui logo cu tema: 70 de ani de relații diplomatice între China și România

29 Mar 2019   •   15:57
Concurs pentru realizarea unui logo cu tema: 70 de ani de relații diplomatice între China și România

Ambasada Chinei în România organizează un concurs pentru crearea unui logo dedicat celei de-a 70-a aniversări a stabilirii relațiilor diplomatice dintre China și România. La concurs pot participa cetățenii români, în special tinerii și studenții, diaspora chineză aflată în România și studenții chinezi care din România.
Logo-ul trebuie să scoată în evidență prietenia tradițională bilaterală și Parteneriatul de Prietenie și Cooperare dintre cele două țări.De asemenea, logo-ul trebuie să fie o lucrare originală, formată dintr-un ansamblu de semne grafice. Creația logo-ului trebuie să fie cu o temă proeminentă și o concepție nouă, concisă și clară. Termenul limită de depunere a lucrărilor în concurs este 12 aprilie 2019. Se vor acorda un premiu I în valoare de 2.000 de lei, 2 premii II în valoare de 1.000 de lei fiecare, 5 premii III în valoare de 300 de lei fiecare și 10 premii de încurajare în valoare de 150 de lei fiecare.

×
Subiecte în articol: china românia