x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cristi Priză, cel de-al patrulea finalist ales de telespectatorii Antena 1 prin aplicația „iUmor”

Cristi Priză, cel de-al patrulea finalist ales de telespectatorii Antena 1 prin aplicația „iUmor”

27 Mar 2017   •   17:08
Cristi Priză, cel de-al patrulea finalist ales de telespectatorii Antena 1 prin aplicația „iUmor”

Cel de-al patrulea concurent care merge în finală în urma voturilor telespectatorilor prin aplicația iUmor este Cristi Priză, cu un număr de stand up comedy cu care i-a cucerit pe jurați.

Cristi a urcat foarte relaxat pe scenă, deși a mărturisit apoi că avea mari emoții și a făcut glume atât cu plublicul, cât și cu jurații. Momentul lui de stand up a vizat familia, relațiile, sportul, chinezi în filme de groază pe post de vampiri, sau operațiile estetice, despre care a spus că ”i-am împrumutat unui prieten 3000 de Euro pentru o operație estetică și acum nu mai dau de el”.

El le-a povestit juraților că ”noi eram săraci, unchiul meu stătea într-o garsonieră atât de mică încât atunci când a făcut infarct nu a avut unde să cadă, a murit așa în picioare... și când au venit hoții, hoțul că de fapt nu aveau loc doi, ne-a lăsat o cămașă, pe care o port de atunci”.

Cristi nu s-a oprit aici și a vorbit despre prietena lui și despre căsătorie. Prietena mea este un înger. Lucifer. Am fost și căsătorit, dar am divorțat pentru că eu eram creștin, ea era Satana... Nu ne-am înțeles deloc. 

La finalul numărului, concurentul a primit laude de la toți jurații. ”După numărul ăsta rămâne o filosofie de viață: nu contează dacă ai câștigat sau ai pierdut, contează că nu ai jucat”, i-a spus Mihai Bendeac, făcând referire la replica dintr-o glumă făcută de Cristi despre sport, apreciind totodată prezența comediantului la ”iUmor”. ”Cred că după trei, patru ani de zile de când faci stand up e posibil să fi dat lovitura pentru că ai avut o prestație extrem de sigură, se vede că este un material pe care l-ai testat de-a lungul timpului. Felicitări, este un moment important pentru tine și pentru cariera ta”, a încheiat juratul ”iUmor”.

Aventurile continuă la ”iUmor” și în cea de a cincea ediție, care va fi difuzată duminică, 2 aprilie de la ora 20:30 cu noi concurenți atât din România cât și din străinătate, care vin să-i surprindă pe jurați.

 

×
Subiecte în articol: iumor