x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Agenda de toamna

Agenda de toamna

01 Noi 2004   •   00:00

Dupa salonul vinului de la Focsani din octombrie, alte evenimente majore marcheaza agenda de toamna pentru vinurile din Romania. Perioada 1-9 noiembrie va fi una plina pentru vinari, iar dvs., prietenii vinului, puteti sa va petreceti cateva zile in compania lor, afland ultimele noutati ale acestei nobile meserii-arta, in dialog direct.

CATALIN PADURARU - Vinexpert
Concursul international de vinuri, organizat de catre PNVV, ADAR si OIV, va stabili ierarhii si va conferi distinctii pentru calitate. Rezultatele vor fi celebrate "la cald" cu ocazia alegerii Reginei Vinului, un alt eveniment fastuos organizat de catre IBD-GTZ. Producatorii nu vor rata ocazia de a-si etala produsele premiate in cadrul INDAGRA si EXPO DRINK (Complexul Expozitional Romexpo 3-7 noiembrie) sau in luxosul decor al ROMWINE de la World Trade Plaza (aceeasi perioada).

Romwine a ajuns la a IV-a editie si ramane in continuare o expozitie elitista, o varianta eleganta de comunicare intre vinar si client. Ar fi pacat sa pierdeti oportunitatea de a face cunostinta cu cele mai bune vinuri de pe piata noastra si, deloc lipsit de importanta, cu oamenii care le-au creat. Oenologi sau wine-makeri, jurnalisti de vin, negocianti titrati vor fi prezenti in spatiul ofertant al World Trade Plaza si, in mod cert, vor fi foarte bucurosi sa va impartaseasca din secretele acestui domeniu divin. Avand in vedere ca se vor face prezentari si degustari, ca veti putea afla inaintea tuturor ce vinuri au fost medaliate la concursul international, ca analiza autorizata a juriului nu are nici o insemnatate fara dorinta dvs. de a indragi aceste vinuri - va astept sa treceti pragul ROMWINE 2004.

×
Subiecte în articol: gastronomie