x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Agenda gurmanda

Agenda gurmanda

14 Feb 2007   •   00:00
INTALNIRE. La inceputul lunii februarie 2007, la Ambasada Turciei din Bucuresti, sub patronajul doamnei Gülcan Ök"ün, sotia E.S. Ambasadorul Turciei in Romania, a avut loc intrunirea femeilor antreprenoare din cele doua tari. Aceasta intalnire a fost organizata de Asociatia femeilor antreprenoare din Turcia, Asociatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin (ADAF) si Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Tema principala a discutiilor a fost rolul pe care il are femeia in viata politica, economica, sociala, culturala si implicarea ei in aceste domenii de activitate. (A.B.)

IN TARA
  • 15 februarie-10 mai, Balta Doamnei, Prahova. Cursuri de pregatire in domeniul legumiculturii. Cei care vor sa se pregateasca pentru o cariera de legumicultori nu pot lipsi de la acest eveniment.
  • 16-18 februarie, Baia Mare. Nunta de la A la Z. Camera de Comert si Industrie Maramures va invita sa aflati totul despre cum se pregateste o nunta, de la alegerea restaurantului pana la luna de miere.

    in lume
  • 15-17 februarie, Addis Abeba, Etiopia. Expozitia internationala a cafelei. Etiopia este considerata locul de nastere al cafelei, motiv pentru care evenimentul se desfasoara anual in aceasta tara.
  • 19-22 februarie, Dubai. Targul international de vinuri si bauturi. Expozitia internationala ii invita pe specialisti sau pe iubitorii vinului la un eveniment deosebit in care se vor degusta sortimente speciale.
  • 15-18 februarie, Nürnberg, Germania. Targ Biofach. La acest targ vor fi expuse si vandute catre public numai produse alimentare ecologice.
  • ×