x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Aii-Phone, Ai JamieOliver

Aii-Phone, Ai JamieOliver

de Magda Cristina Ursache    |    06 Noi 2009   •   00:00
Aii-Phone, Ai JamieOliver
Sursa foto: /© Editura Curtea Veche

Tehnologiile de ultimă oră sunt prezente şi în bucătărie. În ultimul timp au început să se înmulţească şi la noi tehnologiile din ce în ce mai avansate. Una dintre ele este i-Phone-ul, foarte popular printre tineri.



Mai nou însă, el ar putea avea un rol important şi în viaţa de fiecare zi a mamelor preocupate de alimentaţia copilului ei sau a femeilor care vor să gătească ceva deosebit bărbatului iubit. Şi asta pentru că i-Phone-ul poate fi un preţios ghid în bucătărie.

Acest proiect ambiţios îi aparţine nimănui altcuiva decât lui Jamie Oliver, el reuşind să ajungă acolo unde nici un bucătar nu a mai fost: în interiorul unui telefon. Aplicaţia se numeşte "Jamie Oliver - reţete în 20 de minute" şi, aşa cum îi spune şi numele, are rolul de a ajuta la prepararea unei mese în 20 de minute. Interfaţa este alcătuită dintr-o serie de imagini şi paşi scrişi care îţi explică fiecare etapă a preparării unui fel de mâncare, completate de o serie de video-uri în care Jamie explică lucrurile esenţiale în bucătărie.

În meniu se găsesc reţete noi marca Jamie Oliver, iar totul se învârte în jurul ideii de a crea o masă simplă şi gustoasă foarte repede. Te ajută încă de la hotărârea listei de cumpărături până la rezultatul final, fiind mai practic decât o carte de bucate. Tot ce mai trebuie să faci este să-i găseşti un loc în bucătărie.

×
Subiecte în articol: secretele bucătăriei lui jamie