RETETA CU DICHIS
Gastronomia poate fi definita mai mult ca o arta a gustului decat ca o stiinta. Si asta pentru ca se bazeaza pe experiment, pe simturi, pe creativitate si inspiratie de moment.
RETETA CU DICHIS
Un blat pufos ca de chec, in care s-au strecurat smochine si caise uscate, piure de castane, ciocolata si fructe exotice⦠Ce poate fi mai gustos? |
| ||
Prajitura Alis cu fructe exotice si ciocolataO tentatie dulce, cu ciocolata si fructe exotice, care nu poate lasa indiferent nici un gurmand. Pregateste-te de o poveste aromata, de fiecare data alta, al carei sfarsit poate fi oricand un alt inceput.Sfat: Prajitura se poate orna cu frisca in loc de ciocolata neagra. Timp de preparare: 45 de minute 1 Intr-un vas se amesteca ouale impreuna cu zaharul tos, zaharul vanilinat si sarea. Se mixeaza pana cand compozitia isi dubleaza volumul. Treptat se toarna uleiul si se pun praful de copt si esenta de rom. Se adauga faina in ploaie, cacaua, apoi se mixeaza. Fructele uscate se toaca marunt, iar ciocolata alba se taie in cubulete de marime potrivita. 2 Fructele si ciocolata se pun in compozitia obtinuta anterior si se amesteca foarte bine. Se pregateste o tava tapetata cu hartie de copt, unsa cu ulei. Compozitia se toarna in aceasta tava in mod uniform. Se introduce tava in cuptor si se coace blatul. Cand s-a racit se scoate blatul din tava si se taie in doua foi. |
Citește pe Antena3.ro