x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Băutura care-ți provoacă foame și te împiedică să slăbești

Băutura care-ți provoacă foame și te împiedică să slăbești

22 Mai 2017   •   15:03
 Băutura care-ți provoacă foame și te împiedică să slăbești

Toate femeile își doresc o siluetă de invidiat, iar pentru acest lucru sunt dispuse să facă orice. De la exerciții fizice epuizante până la renunțarea la alimentele preferate, nimic nu ne împiedică să ajungem la greutatea ideală. Frumusețea nu are preț și tocmai din acest motiv investim tot ce avem pentru a avea corpul la care întotdeauna am visat, scrie ziarulring.ro.

Atunci când vrem să slăbim, ne concentrăm, în principal, pe ce mâncăm. Astfel, tăiem toate mâncărurile bogate în carbohidrați și zahăr și alegem, în schimb, salatele. Dacă până acum credeai că doar mâncarea contează într-o dietă, află că și ceea ce bei este la fel de important. Noile cercetări au arătat că o anumită băutură îți crește apetitul și te împiedică să îți respecți dieta.
Iată care este băutura care îți provoacă foame și te împiedică să slăbești!

Există un milion de motive pentru care iubim apa minerală. Este revigorantă după o zi lungă, nu are zahăr și nici calorii, și există multe arome din care poți alege. Din păcate, se pare că această băutură populară este vinovată de starea de foame permanentă pe care o simți, conform thekitchn.com.

×
Subiecte în articol: slabit mancare apa minerala dieta