x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Bucatar de rezerva

Bucatar de rezerva

de Pompiliu Kostas Radulescu    |    03 Ian 2007   •   00:00

Boboteaza... Sfantul Duh scoborandu-se deasupra apei Iordanului... Se spune ca-i frig de crapa si pietrele (d-aia se schimba-n fiecare an bordurile-n Bucuresti!). Dar nimic din toate astea nu ma consola in copilarie cand venea momentul in care ai mei despodobeau bradul! Plansete, urlete, nabadai! Asa ca se nascusera doua variante de a trata cu mine, aplicate alternativ, an dupa an. Ori gaseam in dimineata cu pricina alte cadouri sub crengi, ori ma apuca primavara, cu bradul chelit de-a binelea, globuri sparte peste tot si covorul imbibat cu ace uscate in care, fatalmente, toata populatia, rezidenta sau in trecere, se intepa. Acum, la casa mea, eu trec pe nesimtite din Craciun in Pasti si invers. O data pe an schimb doar decoratiunile prin casa. Iar daca de 1 mai vezi luminite la fereastra mea, sa stii ca nu-i proletcultism, e doar Craciunul. Primim cu colindul!

×