x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Caiet de reţete 15 august 2007

0
15 Aug 2007 - 00:00

Preparate din carne:Â

I)Friptură la ceaun (romi)

două kg carne de porc, 4 căţei de usturoi, boabe de piper, sare, 150 ml vin alb, apă, mămăliguţă, brănză de oi, murături

1 Carnea de porc se curăţă, se spală in căteva ape şi se taie in bucăţi potrivite.

2 Se aşază carnea intr-un ceaun şi se lasă la foc potrivit căteva minute pănă cănd se rumeneşte puţin.

3Apoi se adaugă puţină apă. Se amestecă bine, se mai pune sare, usturoi şi boabe de piper. Se amestecă bine cu o lingură de lemn şi se lasă la foc moale, acoperind ceaunul cu un capac.

4 După ce scade apa, se adaugă vinul alb, apoi se lasă la fiert in continuare pănă cănd scade.

5Cu ajutorul unei furculiţe se incearcă dacă este carnea fiartă bine, iar dacă nu, se mai poate adăuga puţină apă.

6 Se acoperă din nou ceaunul şi se lasă la foc potrivit pănă cănd se rumeneşte.

Sfat: Se poate servi cu mămăliguţă şi brănză de oi şi murături.

Băutura: Fetească Neagră

II)Gulaş secuiesc (maghiari)

500 g carne de oaie (se poate folosi şi carne de porc sau de vită), 100 g costiţă afumată, un kg cartofi, două cepe, doi-trei căţei de usturoi, boia de ardei dulce, o lingură de untură, sare, piper, chimen, un ardei, o roşie

1 Carnea şi costiţa se taie in cubuleţe. Cepele, ardeiul şi roşia se curăţă, se spală şi se toacă mărunt.

2 Cartofii se curăţă, se spală şi se taie in cubuleţe. Usturoiul se curăţă de foi şi se pisează.

3 Intr-o cratiţă se incinge untura şi se călesc in puţină apă carnea, cepele, ardeiul şi roşia, amestecănd din cănd in cănd.

4 Cănd este aproape gata, se adaugă boia de ardei, sarea, chimenul, cartofii tăiaţi in cubuleţe şi usturoiul pisat.

5 Peste compoziţie se toarnă atăta apă căt s-o acopere. Se fierbe la foc mic, fără să se amestece, iar piperul se adaugă cănd este gata măncarea.

6 Se serveşte cu salată asortată de legume: roşii, ardei, castraveţi, ceapă cu puţin ulei, oţet, piper şi sare.

Sfat: In salata de legume se poate pune şi cimbru.

Băutura: Palincă

III)Spaghetti Bolognese (italieni)

250 g carne tocată de porc, 250 g carne de viţel, un kg spaghete, 6 cutii de roşii (fără coajă), sare, piper, 3 căţei de usturoi, busuioc, pătrunjel, două linguri de ulei de măsline, parmezan, 100 ml vin alb, două cepe

1 Se căleşte ceapa mărunţită, dar nu trebuie să se innegrească. Se adaugă carnea tocată şi se căleşte mai departe totul la foc potrivit.

2 Se adaugă usturoiul pisat. După ce se evaporă apa de la carne se adaugă vinul. Se lasă puţin să scadă, apoi se pun roşiile date prin sită, fără sămburi. Roşiile trebuie să devină un sos inainte de a fi puse peste carne.

3 Se lasă totul la fiert timp de două ore. Cănd sosul este aproape gata, se pune la fiert o oală cu apă, in care se adaugă o linguriţă de sare, piper, busuioc, pătrunjel şi o lingură de ulei de măsline.

4 Cănd apa clocoteşte, se pun pastele şi se lasă la fiert de la şase la opt minute. Pastele trebuie să fie al dente. Se pun intr-un castron in care este deja sos, apoi se amestecă bine cu sosul de roşii.

5Cănd se serveşte se adaugă din cratiţă o lingură mare de sos, iar pe deasupra se pune parmezanul dat deja inainte pe răzătoare.

Sfat: Sosul trebuie fiert nu mai puţin de două ore.

Băutura: Riesling Italian

IV)Pekan Patladjanj (bulgari)

roşii, ardei, ardei iute, sare, apă, şuncă sau slănină

1 Se folosesc roşii şi ardei proaspeţi, culeşi din grădină. Se spală, se şterg de apă şi se aşază pe un aşternut de paie. Deasupra se aşază alt strat de paie şi i se dă foc.

2 După ce s-a stins jarul, se aşteaptă aproximativ cinci minute.

3 Se scot roşiile şi ardeii, apoi se pun intr-un vas. Se presară sare şi se acoperă vasul cu un capac. Se lasă deoparte suficient timp căt să se răcească.

4 Se descojesc, se spală, apoi se toacă mărunt pe un fund de lemn.

5 Legumele coapte şi tocate se pun intr-un vas şi se toarnă apă rece de la făntănă.

6 Se amestecă şi se adaugă bucăţele de ardei iute după gust şi puţină sare.

Sfat: Se serveşte cu şuncă sau slănină friptă.

Băutura: Merlot

Preparate din peşte:

I)Borş de peşte (ruşi lipoveni)

4 capete de peşte, 4 cartofi, două cepe, un morcov, 4 roşii, sare după gust, borş, pătrunjel

1Cartofii se curăţă de coajă, se spală cu apă rece şi se taie in cuburi mărunte.

2 Cepele se curăţă de foi, se spală şi se toacă mărunt. Morcovul se curăţă, se spală şi se taie in rondele potrivit de groase.

3 Intr-o oală cu apă se pune zarzavatul la fiert şi se lasă la fiert la foc potrivit.

4 Cănd zarzavatul este aproape fiert, se pun cele patru capete de peşte spălate in căteva ape reci şi se lasă pe foc pănă cănd ies ochii peştelui.

5Roşiile se opăresc timp de căteva minute in apă clocotită, se scot, se lasă puţin deoparte, se curăţă de pieliţă şi apoi se toacă mărunt.

6 Se adaugă roşiile in oală peste zarzavat şi se lasă in continuare la fiert. Cănd se serveşte, se acreşte şi se sărează după gust.

Sfat: La sfărşit se presară pătrunjel tocat.

Băutura: Ţuică

II)Chifteluţe de peşte (evrei)

un crap de 1.250 g, două ouă, o felie de păine albă mărunţită, două cepe mijlocii, 3 linguri de pesmet, o jumătate de linguriţă de sare, două linguri de zahăr, o jumătate de linguriţă de piper negru, mărar

1 Peştele se curăţă de solzi, se indepărtează aripioarele şi branhiile, apoi se eviscerează. Se spală şi se aşază pe un şervet absorbant să se elimine lichidul in exces. Se taie in felii, se sărează şi se lasă puţin deoparte.

2 Cepele se curăţă, se spală şi se toacă mărunt (eventual se pot da pe răzătoare şi se store prin presare).

3 Felia de păine se pune un pic la inmuiat in apă şi apoi se stoarce.

4 Intr-un vas mai mare se amestecă peştele, ceapa şi păinea.

5 Se omogenizează, apoi se adaugă ouăle, sarea, zahărul, piperul şi pesmetul. Se frămăntă cu măinile pănă cănd se obţine o compoziţie uniformă.

6 Se formează chifteluţe care se fierb intr-o cratiţă cu apă clocotită. Se ornează cu mărar proaspăt.

Sfat: Se servesc reci.

Băutura: Riesling

III)Peşte grecesc (greci)

un kg crap, o lămăie, două linguri de făină, sare, piper, o legătură de pătrunjel verde, ulei de măsline

1 Peştele se curăţă, se eviscerează, se spală şi se taie in bucăţi potrivit de mari. Se trec bucăţile de peşte prin sare, piper şi făină.

2 Intr-o tigaie cu ulei incins se aşază peştele şi se rumeneşte la foc potrivit, pe ambele părţi, fără să se ardă.

3 Se scoate cu o paletă şi se aşază pe un şervet absorbat pentru a se elimina uleiul in exces.

4 Separat, se pregăteşte sosul. Pătrunjelul verde se curăţă, se spală şi se toacă foarte fin.

5 Se amestecă o ceaşcă de ulei de măsline călduţ cu zeama de lămăie, apoi se aromează cu pătrunjelul verde.

6 După ce se imbină aromele, se toarnă peste peştele cald şi se serveşte.

Sfat: Se serveşte alături de felii de lămăie.

Băutura: Ouzo

IV)Penne cu ton (italieni)

o pungă cu penne, 4 roşii, două conserve de ton, două cepe, un ardei iute, 100 g măsline, sare, piper, oţet, zahăr, oregano sau cimbru, ulei de măsline

1 Intr-o oală cu apă clocotită şi sare se pun pastele la fiert.

2 După ce au fiert bine se scot, se trec sub un jet de apă rece şi se lasă intr-o strecurătoare să se scurgă.

3 Intr-o tigaie cu ulei incins se călesc cepele curăţate, spălate şi tăiate solzişori, ardeiul iute tocat mărunt şi tonul din conservă scurs foarte bine de ulei.

4 Se toarnă apă căt să le acopere, iar după ce s-au inmuiat puţin, se adaugă roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate cubuleţe.

5 Se condimentează cu sare, piper, zahăr, oregano sau cimbru şi oţet după gust. La sfărşit se pun şi măslinele.

6 Acest sos se amestecă bine cu pastele fierte.

Sfat: Pastele se pot servi şi cu sos alb.

Băutura: Pinot Gris

Preparate din legume:Â

I)Mălai (macedoneni)

3 ouă, 400 ml iaurt (o cană şi jumătate), 100 ml ulei (cam 1/2 cană de ceai), 500 g mălai măcinat fin (două căni de ceai), 250 g făină albă (o cană), un praf de copt, brănză, spanac, smăntănă

1 Se bat ouăle bine şi apoi se adaugă pe rănd iaurtul, uleiul, mălaiul, făina cernută şi praful de copt. Se frămăntă bine pănă cănd devine o cocă potrivit de tare.

2 Se mărunţeşte brănza şi se toacă mărunt spanacul. Apoi se incorporează in cocă, omogenizăndu-se bine.

3 Se unge o tavă cu ulei şi se tapetează cu făină. Se toarnă compoziţia in tavă şi se nivelează uniform.

4Cuptorul se incinge in prealabil. Se introduce tava in cuptor şi se lasă la foc potrivit.

5 Cănd s-a rumenit frumos pe deasupra, se scoate tava din cuptor şi se lasă puţin deoparte să se răcorească.

6 Se taie in bucăţi potrivit de mari şi se aşază pe un platou.

Sfat: Se serveşte cu iaurt sau smăntănă.

Băutura: Pinot Gris

II)Rosilneţia (ruteni)

varză acră, fasole, cartofi, morcovi, ceapă, ţelină, pătrunjel, păstărnac, sare, piper, smăntănă

1 Se alege o căpăţănă mare de varză acră sau verze mici. Se lasă puţin la desărat intr-un vas cu apă rece. Se schimbă apa dacă este nevoie.

2 Fasolea albă se curăţă, se spală şi se lasă la inmuiat.

3 Cartofii se curăţă de coajă, se spală şi se taie in sferturi. Morcovii, ţelina şi păstărnacul se curăţă şi se taie in rondele potrivit de groase.

4 Varza acră se scurge de apă şi se fierbe.

5 Separat se fierbe fasolea, iar cartofii impreună cu rondelele de morcovi, ţelină şi păstărnac.

6 Cănd sunt aproape fierte se adaugă sare şi piper după gust. La sfărşit se presară pătrunjel proaspăt tocat.

Sfat: Se poate servi cu smăntănă.

Băutura: Ţuică

III)Borş cu urechiuşe (ucraineni)

300 g făină albă, sare, apă călduţă, o mănă de hribi uscaţi, morcov, ceapă, o rădăcină de pătrunjel, borş

1 Din făină, apă şi sare se frămăntă un aluat ca pentru colţunaşi.

2 Se intinde o foaie subţire şi se taie in pătrăţele mici, cu latura de 3 cm.

3Morcovul şi rădăcina de pătrunjel se curăţă de coajă şi se spală. Intr-o oală se pun la fiert hribii impreună cu legumele spălate.

4 După ce sunt gata, se scot, se lasă puţin să se răcorească şi se taie mărunt. Apoi se adaugă o ceapă prăjită.

5 Se umplu pătrăţelele cu hribi, se lipesc la două colţuri in formă de urechiuşă şi se fierb in supa in care au clocotit hribii.

6 Se acresc cu borş proaspăt. Se servesc la masa din ajunul Crăciunului.

Sfat: In loc de hribi uscaţi se pot folosi şi ciuperci proaspete.

Băutura: Votcă

IV)Ciuperci umplute (armeni)

500 g ciuperci, 130 g brănză telemea, două linguri de mărar şi pătrunjel tocat, o lingură de caşcaval ras, sare după gust, smăntănă, unt

1 Se aleg, se curăţă şi se spală in mai multe ape ciupercile.

2 Se pun intr-o cratiţă la foc potrivit să se inmoaie pe jumătate. Se scot şi se pune in fiecare pălărie de ciupercă o bucăţică de unt şi un praf de sare.

3 Intr-o altă cratiţă se pune unt şi se inăbuşă toate codiţele tăiate mărunt cu puţină sare.

4 Se trece printr-o răzătoare brănza, se amestecă bine cu codiţele inăbuşite pănă cănd devine o pastă, se adaugă mărarul şi pătrunjelul foarte fin tocate.

5 Cu această pastă se umplu ciupercile, se presară caşcaval şi deasupra fiecăreia se pune căte o bucăţică de unt proaspăt.

6 Se aşază intr-un vas termorezistent, se dau la cuptor şi se ţin pănă cănd se rumenesc frumos deasupra.

Sfat: Se servesc fierbinţi, cu smăntănă.

Băutura: Pinot Gris

Preparate dulci:Â

I)Tvarohove supnudle (cehi)

250 g brănză dulce, un corn, o jumătate de cană de lapte, un ou, 6 linguri de făină, două linguriţe de ulei, unt, zahăr pudră, griş, scorţişoară

1 Peste cornul tăiat in felii se adaugă laptele călduţ, oul, făina, uleiul şi brănza zdrobită, apoi se frămăntă un aluat potrivit de tare.

2 Dacă este prea moale se mai adaugă făină. Din aluat se formează cu măna un sul care se imparte in bucăţi mici. 

3 Din aceste bucăţele se formează cu palma, pe un blat tapetat cu făină, bastonaşe cu lungimea de 5 cm şi grosimea de 1,5 cm.

4 Intr-o oală se pune apa la fiert. Cănd fierbe, se adaugă bastonaşele şi se ţin aproximativ cinci minute.

5 Se scot in strecurătoarea şi se stropesc cu unt incălzit.

6 Se tăvălesc prin zahăr pudră şi griş prăjit in două linguri de unt şi două linguriţe de ulei.

Sfat: Bastonaşele se pot tăvăli şi prin scorţişoară.

Băutura: Lichior de fructe de pădure

II)Plăcintă cu sirop (greci)

un pahar de unt proaspăt sau ulei de măsline, un pahar de zahăr, 3 ouă, coaja şi sucul de la o portocală, o linguriţă de bicarbonat, două pahare de făină, un pahar de zahăr pudră, un pahar de suc de portocale şi de mandarine

1 Se bate uleiul cu zahărul şi se adaugă gălbenuşurile, coaja de portocală, bicarbonatul diluat in suc de portocale şi făina cernută.

2 Se amestecă bine pănă cănd se obţine un aluat potrivit de tare.

3 Se unge o tavă cu ulei şi se tapetează cu făină, se toarnă compoziţia in ea şi se introduce tava in cuptor, la foc potrivit.

4 Se coace plăcinta pănă cănd se rumeneşte, apoi se scoate tava din cuptor şi se lasă puţin deoparte să se răcorească.

5 Intr-o crăticioară se pun zahărul pudră şi sucul de portocale şi se fierb la foc mic timp de două minute. Se ia crăticioara de pe foc şi se lasă la rece pănă cănd se răceşte complet.

6 Apoi se insiropează plăcinta, se taie in bucăţi şi se serveşte.

Sfat: Plăcinta se insiropează cănd este călduţă.

Băutura: Cafea

III)Prăjitură săsească (germani)

6 ouă, 300 g zahăr, 210 g făină; pentru cremă: 100 g pachet unt, 250 g nuci pisate, gem, 100 ml coniac, coaja şi zeama de la o lămăie mare, un plic cu zahăr vanilinat; pentru glazură: 3 linguri de apă, 3 linguri de zahăr, 3 linguri de cacao

1 Se face un aluat de pandişpan din ouă, zahăr şi făină. Se separă gălbenuşurile de albuşuri, se bat bine gălbenuşurile cu jumătate din cantitatea de zahăr. Se inglobează făina cu gălbenuşurile bătute, apoi se adaugă albuşurile spumă (atenţie, nu se mai bate cu mixerul!).

2 Se unge o tavă cu unt, se tapetează cu făină şi se toarnă compoziţia. Se lasă in cuptor circa 50 de minute.

3 După ce este gata se scoate din cuptor şi se lasă la răcit. O jumătate din aluat se taie pe lung şi se fărămiţează, apoi se pune intr-un castron cu 250 g nuci pisate şi crema (obţinută din ingredientele mixate). Se poate pune şi nucă de cocos. Jumătatea de aluat care a rămas se unge cu gem (cel mai bun este gemul de corcoduşe galbene, dar se poate folosi orice gem), apoi se intinde crema de nucă uniform.

4 Se face glazura şi se pune pe foc, se lasă puţin să se ingroaşe, apoi se ia de pe foc şi se adaugă un cub de unt. Glazura se intinde uniform peste crema de nucă.

Sfat: Se taie in pătrăţele după ce s-a răcit.

Băutura: Lichior de coacăze

IV)Revani (turci)

4 ouă, 250 g iaurt, 250 ml ulei, 500 g făină, 250 g griş, 250 g zahăr, coajă de lămăie rasă, praf de copt; pentru şerbet: 5 căni de apă, un kg zahăr, zeama de la o jumătate de lămăie, fulgi de migdale, nucă de cocos

1Cinci căni de apă, un kilogram de zahăr şi zeama de la o jumătate de lămăie se pun intr-o oală şi se amestecă pănă cănd se obţine un sirop.

2 Ouăle se bat spumă impreună cu zahărul. Se adaugă iaurtul, uleiul, grişul, făina, iar la sfărşit coaja de lămăie şi praful de copt.

3Â Compoziţia obţinută se toarnă intr-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină.

4 Se dă tava la cuptor, la foc potrivit şi se ţine pănă cănd se rumeneşte.

5 Se scoate apoi din cuptor şi se lasă deoparte să se răcorească.

6 Se taie in forma dorită şi deasupra se toarnă şerbetul călduţ.

Sfat: Se pot presăra fulgi de migdale şi de nucă de cocos.

Băutura: Iaurt


Â

Citeşte mai multe despre:   pană,   două,   sare,   intr-o,   jumătate,   carne,   bautura,   potrivit,   cănd,   minute,   lămăie,   pătrunjel,   intr-un,   zahăr,   apă,   ulei,   piper,   măsline,   roşii,   ardei,   făină,   linguri,   lasa,   sfat,   taie,   curata,   cuptor,   spala,   serveste,   fiert,   asaza,   amesteca,   marunt,   toarna,   toaca,   aluat,   oala,   caiet de retete

 



Mai multe titluri din categorie

Rapperul american DMX a murit la vârsta de 50 de ani 

Rapperul american DMX a murit la vârsta de 50 de ani 
Rapperul și actorul american DMX a murit la vârsta de 50 de ani, la cinci zile după ce a suferit un infarct, anunță BBC. Cântărețul se afla la terapie intensivă și a murit alături de familia sa. Numele...

Inele cu pietre pentru o stare de bine

Inele cu pietre pentru o stare de bine
Galerie Foto Atât metalele prețioase, cât și pietrele care le însoțesc în bijuterii pot să aducă o stare de bine celei care le poartă. Iar un inel făcut cadou este una dintre cele mai frumoase surprize pe care să le faci...

Radu Almăşan – Bosquito, apariţie rară la tv, la Te cunosc de undeva! „Când a apărut am avut un şoc!”

Radu Almăşan – Bosquito, apariţie rară la tv, la Te cunosc de undeva! „Când a apărut am avut un şoc!”
Galerie Foto Maratonul transformărilor continuă, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu o petrecere latino în toată regula. Cei 11 concurenţi ai transforming show-ului vor simţi pe propria lor piele că...

Liber la munte și la mare, de 1 Mai și de Paște

Liber la munte și la mare, de 1 Mai și de Paște
România se întoarce la normalitate înainte de data stabilită de Guvern. Hotelierii de pe Litoral și din zonele montane deja au rezervări pentru Ziua Muncii și pentru Paște. Chiar dacă se vor menține unele...

Șoferul de autobuz Radu Carbon merge în finala iUmor, sezonul 10

Șoferul de autobuz Radu Carbon merge în finala iUmor, sezonul 10
Galerie Foto Radu Carbon, pe numele său real Radu Vieru, este un șofer de autobuz cu toate glumele la el, astfel că apariția sa de seara trecută, a doua la iUmor, l-a trimis direct în finala sezonului zece. Radu...

În sezonul 8 „#creativ”: tineri remarcabili, modeşti, sinceri, amuzanţi, plini de viaţă

În sezonul 8 „#creativ”: tineri remarcabili, modeşti, sinceri, amuzanţi, plini de viaţă
Galerie Foto Vineri seara, de la ora 23.00, la TVR 1, în sezonul 8 al emisiunii „#creativ”, vom întâlni tineri remarcabili în domeniile lor: de la design de bijuterie şi design grafic la muzică pop, de la actorie la dans co...

Ofertele de cazare in Eforie Nord iti garanteaza o vacanta relaxanta pe litoral!

Ofertele de cazare in Eforie Nord iti garanteaza o vacanta relaxanta pe litoral!
Galerie Foto Dupa un an obositor, cu siguranta visezi la o vacanta in care sa uiti de orice grija cotidiana. Din fericire, litoralul romanesc are multe de oferit la acest capitol, reprezentand o optiune excelenta pentru urmatorul...

Idei de cadouri de „chirie nouă” la prețuri accesibile

Idei de cadouri de „chirie nouă” la prețuri accesibile
Galerie Foto În cazul în care ești invitat la o minipetrecere de „casă nouă”, odată cu mutarea prietenilor tăi într-o nouă chirie, ar fi bine să profiți de această ocazie de a socializa și de a ieși din casă, mai...

Cea de-a opta ediție iUmor a fost lider de audiență

Cea de-a opta ediție iUmor a fost lider de audiență
Cea de-a opta ediţie a celui mai nou sezon iUmor, difuzată miercuri seara, între orele 20.29 – 22.47, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicul comercial din mediul urban. Astfel, la nivelul...

”Străini în visul românesc”, o nouă serie de reportaje în exclusivitate la Observator 19.00, cu Alessandra Stoicescu

”Străini în visul românesc”, o nouă serie de reportaje în exclusivitate la Observator 19.00, cu Alessandra Stoicescu
Galerie Foto În loc de celebrul vis american, pentru mulți lucrători din Asia, România este țara în care speră că își vor schimba viața! Poveștile ciobanilor aduși de la poalele munților Himalaya sau ale asiaticilor...

Acestia sunt cei mai eleganti pantofi din piele pentru dama!

Acestia sunt cei mai eleganti pantofi din piele pentru dama!
Galerie Foto Daca vrei sa obtii usor acel look fascinant care va atrage priviri admirative si complimente, ai nevoie de cateva perechi de pantofi din piele pentru dama pe care sa stii ca te poti baza! Sunt accesoriile cele mai...

Criterii după care ar trebui să alegi o centrală pe lemne în 2021

Criterii după care ar trebui să alegi o centrală pe lemne în 2021
Galerie Foto În 2021 alegerea unei centrale pe lemne a devenit mai dificilă ca niciodată. Atât de multe modele sunt disponibile acum pe piață încât această decizie poate provoca o mulțime de palpitații. Cu toate acestea,...

Chefi la cuțite, lider audiență pe toate segmentele de public. Chef Scărlătescu a câștigat un avantaj important la amuleta serii

Chefi la cuțite, lider audiență pe toate segmentele de public. Chef Scărlătescu a câștigat un avantaj important la amuleta serii
Galerie Foto Marţi seara, Chefi la cuţite a câștigat din nou lupta pe toate categoriile de public. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență la nivelul tuturor segmentelor de public. Conform Kantar Media,...

Cristi Iacob, roast istoric la iUmor, astăzi, de la 20.30, la Antena 1

Cristi Iacob, roast istoric la iUmor, astăzi, de la 20.30, la Antena 1
Galerie Foto Obișnuit deja cu scena iUmor și să intre în pielea unor personaje, actorul Cristi Iacob se va transforma în excepționalul fizician german Albert Einstein astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă...

O investiție pentru viitor: tot ce trebuie să știi când cumperi o casă

O investiție pentru viitor: tot ce trebuie să știi când cumperi o casă
Să fii proprietarul unei case îți oferă un sentiment de stabilitate, însă achiziționarea acesteia este unul dintre cele mai mari angajamente financiare pe care le faci în viață. Piața imobiliară în...
Serviciul de email marketing furnizat de