Ne plac și floricelele, mai ales cele făcute în tuci, cu sare, dar parcă mai mult ne plac aceste chipsuri de zucchini cu parmezan.
Potrivit cumvaplace.ro, dacă nu le-ați încercat până acum, iată rețeta.
INGREDIENTE
-
2 zucchini (sau dovlecei mai subțiri)
-
3 linguri de parmezan ras
-
3 linguri de pesmet
-
1 lingură de ulei de măsline
-
Sare
Citește pe Antena3.roCiuperca otrăvitoare cu dinți sau palmierul-fantomă. Cum arată cele mai ciudate plante și ciuperci descoperite în 2024 -
Piper
CUM SĂ FACEȚI
- Încingeți cuptorul la 220 de grade Celsius. Acoperiți cu hârtie de copt o tavă încăpătoare.
- Feliați zucchini în rondele subțiri și puneți-le într-un castron împreună cu uleiul și amestecați.
- Separat, amestecați parmezanul cu pesmetul, sare și piper proaspăt măcinat.
- Treceți fiecare felie de zucchini prin amestecul uscat de mai sus, acoperind uniform pe ambele părți. Așezați-le pe tavă, unele lângă altele.
- Coaceți 25-30 de minute sau până chipsurile se rumenesc și devin ușor crocante. Sunt bune și reci, dar e imposibil să te oprești din mâncat imediat ce le-ai scos din cuptor. Și dacă vă doriți și un sos lângă ele, vi-l propunem pe acesta!