x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar GASTRONOMIE/Info

GASTRONOMIE/Info

17 Ian 2005   •   00:00

18 IANUARIE 2005
OMUL ZAPEZILOR. Chipul Fecioarei Maria a determinat si alte persoane sa publice anunturi pe site-ul de vanzari online, e-Bay, in speranta de a face bani. Astfel, Chris Doyle, din Sidney, a castigat 415 lire sterline dupa ce a vandut un mic dejun din cereale cu chipul lui ET, micutul extraterestru. Aceste cereale erau de marimea unghiei de la degetul mare si au fost solicitate de 40 de ori din momentul in care au fost expuse, anunta Daily Telegraph. Chris Doyle a spus ca el cauta pe cineva care are aceleasi sentimente fata de ET cum au avut oamenii fata de chipul Fecioarei Maria care a aparut pe sandvisul pus in vanzare in noiembrie pe site.

SOLIDARITATE. Un aparator al drepturilor animalelor din Australia vrea sa intre in pielea unui porc timp de trei saptamani, dar nu la propriu, ci el vrea doar sa duca pentru 21 de zile o viata de porc. Ralph Hahnheuser a apelat la crescatoriile de porci pentru ca acestea sa il "gazduiasca" in una din cocine. Astfel, el vrea sa atraga atentia maselor asupra conditiei porcului. O cocina are 2 metri lungime si doar 60 de centimetri latime, iar porcul nu are loc sa se intoarca. In perioada celor trei saptamani el se asteapta sa se imbolnaveasca de pneumonie sau de alte boli de care sufera aproape toti porcii. "Vreau sa fiu tratat ca toti «colegii» mei din cocinele vecine", a declarat Ralph Hahnheuser pentru ziarul The Herald Sun. "Cel mai bun lucru pe care si-l poate dori un porc este un glont in cap", a adaugat el. Acest experiment poate sa nu reuseasca, pentru ca nici una dintre crescatoriile de porci din Australia nu i-au acceptat inca cererea.

UMOR PE PAINE. O persoana din Berkshire vinde prin Internet o felie de paine prajita care are imprimata fata renumitului umorist Joe Pasquale. Guy Harrys spera sa poata vinde acest produs la un pret la fel de bun cum a fost vanduta si painea prajita cu chipul Fecioarei Maria. "Ma pregateam sa storc o lamaie peste painea inca fierbinte cand am recunoscut chipul, mai exact zambetul dulce al lui Joe Pasquale", a spus Guy Harrys. El spune ca a luat cu el painea si la intalnirea cu actrita si modelul din Marea Britanie Kelly Brook, care a avut loc la o actiune de caritate. "De cand umblu cu fata lui Joe in buzunar viata mea s-a schimbat in bine si norocul nu ma mai paraseste, a declarat Guy Harrys.

×
Subiecte în articol: gastronomie