x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Gătește festinul de Paște în vase de yena și iepurașul îți aduce un cadou surpriză!

Gătește festinul de Paște în vase de yena și iepurașul îți aduce un cadou surpriză!

29 Mar 2018   •   13:49
Gătește festinul de Paște în vase de yena și iepurașul îți aduce un cadou surpriză!

 

 

Orice gospodină adevărată știe că rețetele reușite se datorează într-o mare măsură și vaselor de gătit folosite. Care sunt motivele pentru care vasele termorezistente sunt cele mai folosite?

Fie că vrei să faci o tartă, o prăjitură sau o friptură la cuptor, vasele de yena sunt cele mai potrivite, fiindcă permit distribuirea uniformă a căldurii pe perioada de gătire. Fiindcă vasele termorezistente sunt făcute din sticlă, acestea permit ca mâncarea să rămână sănătoasă și gustoasă.

Cu siguranță ai observat că tăvile teflonate sau cele emailate își pierd din calitate cu timpul, motiv pentru care din când în când trebuie să le înlocuiești, ca să previi efectele negative precum eliberarea substanțelor cancerigene în timpul procesului de coacere. Așa cum se duce primul strat protector de pe tigăi, la fel se întâmplă și cu tăvile teflonate, motiv pentru care vasele de yena sunt cele mai recomandate. Se păstrează mai mult timp și rămân mult mai sigure pentru sănătate.

În plus, un mare avantaj este faptul că poți folosi vasele de yena pentru a găti orice, de la simple fripturi și garnituri și până la pizza, budinci, lasagna, musaca și multe alte mâncăruri delicioase.

Un alt avantaj important al vaselor de sticlă este că, spre deosebire de tăvile obișnuite, acestea sunt fabricate dintr-un material transparent, fapt ce îți permite să observi mâncărurile mai bine pe durate de gătire, fără să îți fie teamă că se vor arde.

 În plus, mâncarea poate fi servită direct din vasul de yena, fiindcă arată bine și nu mai e nevoie să murdărești alte platouri sau farfurii.

Dar poate că cel mai mare avantaj este faptul că vasele termorezistente pot fi folosite atât la cuptorul electric, cât și la cel cu gaze sau cu microunde!

În plus, se curăță mult mai ușor decât tăvile clasice, iar acesta este poate elementul preferat al gospodinelor!

Dacă te-am convins să-ți echipezi bucătăria cu vase de yena, atunci avem o surpriză pentru tine! Poți câștiga un astfel de produs, participând la campania Aloshop, desfășurată în perioada 26 martie-9 aprilie! Pregătește meniul de Paște! Vasul de yena îl primesti cadou de la Aloshop!

Ce trebuie să faci?

Intră pe Aloshop.tv și comandă de minimum 200 de lei produsele pe care ți le dorești. Ai deja pregătită o listă cu produse ce vin cu acest cadou garantat, așa că nu mai sta pe gânduri și fă-ți un cadou special de Paște!

O să ne mulțumești mai târziu, când vei vedea diferența!

×