Toate povestile din aceasta editie a Jurnalului de Bucatarie incep cu un strop de lapte dulce. Candva, in zilele de basm ale copilariei, ma fascina Tinutul-in-care-curge-miere-si-lapte, cautandu-l pentru a-mi adapa inima la izvoarele lui.
Un strop de lapte dulce
Editorial de Simona Lazar
Toate povestile din aceasta editie a Jurnalului de Bucatarie incep cu un strop de lapte dulce. Candva, in zilele de basm ale copilariei, ma fascina
Tinutul-in-care-curge-miere-si-lapte, cautandu-l pentru a-mi adapa inima la izvoarele lui.
Si probabil tot de pe-atunci am inteles ca apa-vie din miezul povestilor putea fi (alaturi de iubire, de increderea in semeni,
de dorinta de a-ti depasi limitele, de nevoia de a cunoaste,
de a afla, de a sti - fiecare dintre ele o apa-vie a spiritului) si stropul de lapte dulce care ne-a dat puterea, vigoarea dintai.
Trecand intr-un plan mai usor de... gustat, stropul de lapte dulce sta la baza povestilor din acest numar, pentru ca fara el nu s-ar putea prepara nici una dintre minunile despre care veti citi in paginile ce urmeaza.
De la branzeturi autohtone la branza nobila cu mucegai,
toate pot constitui ingredientul
de baza al unor retete spectaculoase, pe care ne face placere sa vi le oferim.Citește pe Antena3.ro