x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Jamie Oliver, păgubit! I-au furat polonice, cuțite și linguri de 100.000 de lire sterline

Jamie Oliver, păgubit! I-au furat polonice, cuțite și linguri de 100.000 de lire sterline

de Magda Cristina Ursache    |    26 Ian 2014   •   10:06
Jamie Oliver, păgubit! I-au furat polonice, cuțite și linguri de 100.000 de lire sterline

La peste 100.000 de lire sterline se ridică paguba pe care a suferit-o recent „copilul teribil” al show-urilor de bucătărit televizate, Jamie Oliver. Acestuia i-au fost furate mai multe bunuri (în principal ustensile de gătit având brandul său) din depozitul din Boyatt Wood al uneia dintre firmele sale, cea care dezvoltă conceptul „Jamie at Home” (livrare de mâncare la domiciliu - sigur, totul sub girul său, după rețetele lui și sub marca sa).
Hoții au intrat pe scara de incendiu și apoi, o dată ajunși în depozit, au deschis oblonul și s-a grăbit să încarce într-o remorcă tot ceea ce li s-a părut mai de preț, folosindu-se chiar de motostivuitorul lui Jamie. 
Problema hoților va fi, totuși, să plaseze marfa furată, pentru că ea este complet branduită. Pentru a realiza vasele și ustensilele de bucătărit, Jamie Oliver a colaborat cu câțiva desgineri celebri din domeniu.
Pe lângă polonice (399 de bucăți!), linguri și cuțite, hoții au furat și patru cuptoare ceramice pentru pizza, precum și filtre de aer și... cutii cu cremă de mâini.

×
Subiecte în articol: jamie oliver