x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Masă cu "statueta aurită"

Masă cu "statueta aurită"

16 Mai 2007   •   00:00

Tatum Beatrice O’Neal, fiica celebrului actor Ryan O’Neal, a rămas in istoria Oscarurilor drept cea mai tănără căştigătoare a statuetei aurite. Este mai degrabă cunoscută pentru rolurile obţinute pe cănd era copil. In 1974, cănd avea numai 10 ani, a obţinut premiul pentru cea mai bună actriţă in rol secundar. Ea o interpreta pe Addie Loggins in filmul "Paper Moon". Cariera ei a luat o pauză de căţiva ani din momentul in care s-a căsătorit cu jucătorul de tenis John Mc. Enroe in 1986.

Tatum Beatrice O’Neal, fiica celebrului actor Ryan O’Neal, a rămas in istoria Oscarurilor drept cea mai tănără căştigătoare a statuetei aurite. Este mai degrabă cunoscută pentru rolurile obţinute pe cănd era copil. In 1974, cănd avea numai 10 ani, a obţinut premiul pentru cea mai bună actriţă in rol secundar. Ea o interpreta pe Addie Loggins in filmul "Paper Moon". A mai jucat in "The Bad News Bears" (1976), "Nickelodeon" (1976), "International Velvet" (1978) şi "Little Darlings" (1980). Cariera ei a luat o pauză de căţiva ani din momentul in care s-a căsătorit cu jucătorul de tenis John Mc. Enroe in 1986. Tatum şi John, care s-au despărţit deja, au trei copii: Kevin, Sean şi Emily. După ce Tatum a apărut in filmul "Basquiat" (1996), Hollywoodul a părut din nou interesat să o invite pe Tatum să joace in diverse roluri. In anul 2000, actriţa a apărut in diverse seriale ca "Sex and the City", "Rescue Me" şi "Wicked Wicked Games".

"A Paper Life"

Tatum s-a născut la 5 noiembrie 1963, in Los Angeles. In autobiografia sa, cu titlul "A Paper Life", Tatum işi povesteşte viaţa plină de peripeţii. Actriţa mărturiseşte că a fost dependentă de heroină şi că acest lucru i-a afectat relaţia cu copiii săi. Cu toate acestea, ei o consideră o mamă model, o adevărată gospodină. Despre pastele cu sos de roşii, actriţa afirma: "Prepar deseori acest fel de măncare copiilor mei". De gustul lor apetisant vă lăsăm să vă convingeţi singuri!

Paste cu sos de roşii

Ingrediente: 450 g paste, o ceapă, 3 linguri de ulei, sare, piper, 780 g roşii din conservă, 500 g roşii proaspete, 4 linguri de parmezan ras, 8 frunze de busuioc.

Preparare: Intr-un vas se pun apă cu sare la fiert. Se adaugă pastele. Intre timp se sotează ceapa in două linguri de ulei. Se adaugă roşiile din conservă şi piperul. Se fierbe timp de cinci minute. Se pun şi roşiile proaspete. Cănd pastele sunt gata, se scurg şi se lasă intr-un bol. Se toarnă restul de ulei. Se adaugă sos de roşii, se presară parmezan ras şi se decorează cu frunze de busuioc.

×
Subiecte în articol: vedete