x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Michael Jackson se mută într-o zonă bântuită de fantome

Michael Jackson se mută într-o zonă bântuită de fantome

29 Mar 2009   •   00:00
Michael Jackson se mută într-o zonă bântuită de fantome
Sursa foto: /AP

Excentricul cântăreţ Michael Jackson a plătit o chirie de 1 milion de lire sterline pentru a locui într-o casă situată lângă nişte catacombe antice, despre care se spune că ar fi bântuite de fantome, informează The Sun, citat de Mediafax.

Michael Jackson va locui în această casă în perioada în care îşi va susţine seria de concerte programate la Londra în această vară. Casa pe care artistul a închiriat-o se află în suburbiile din sud-estul Londrei. De-a lungul timpului, în acea zonă au fost semnalate apariţii ale unor fantome. Se pare să acestea ar apărea în nişte grote săpate în calcar de saxoni, druizi şi romani.

"Reprezentanţii săi au semnat contractul (de închiriere, n.r.) săptămâna aceasta. Nu suntem siguri că el ştie de aceste grote", a declarat pentru The Sun o sursă apropiată proprietarilor casei închiriate de Jackson. Casa închiriată de cântăreţul în vârstă de 50 de ani, construită în 1800, are trei etaje şi îi va găzdui şi pe cei 20 de membri ai staff-ului artistului. Proprietatea beneficiază şi de un cinematograf, o cameră pentru audiţii muzicale, piscină interioară, lac şi pădure privată.
Camerele de supraveghere montate peste tot şi un sistem de alarmă ultra-performant îi vor împiedica pe fani să se aproprie de star pe durata perioadei în care el îşi va susţine la Londra seria de 50 de concerte. De curând s-a aflat că Jackson i-a uimit pe organizatorii show-urilor sale, el dorind să călărească un elefant pe scenă. De asemenea, el ar mai fi cerut o panteră, şerpi, păsări tropicale şi trei maimuţe pentru a recrea un decor de junglă.

×
Subiecte în articol: vedete