x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Profesionisti - Concursuri culinare

Profesionisti - Concursuri culinare

de Cristina Andreea Calin    |    15 Ian 2007   •   00:00

"Istanbul International Gastronomy Festival", care va avea loc in Turcia in perioada 14-18 februarie, este primul concurs la care vor participa bucatarii romani. Cei interesati de acest concurs trebuie sa se inscrie pana la data de 25 ianuarie pentru clase, iar restul pana la 1 februarie.

Daca vreti sa ajungeti la Internationali D’Italia - Esposizione Culinaria 2007 - Marrina de Carrarra, trebuie sa va inscrieti pana la data de 10 februarie. Competitia va avea loc in perioada 25 februarie-1 martie.
Ca si in anii precedenti, International Culinary Kremlin Cup de la Moscova se anunta a fi un succes pentru echipa romaneasca. Experienta acumulata la editiile anterioare ii face pe reprezentantii ANTBC sa spere ca anul acesta bucatarii nostri se vor intoarce cu mult mai multe medalii. Competitia are loc in perioada 3-6 octombrie.
Competitia cea mai importanta pentru bransa bucatarilor este Master Chef Challenge Cup, din Dubai 2008. Una dintre etapele intermediare ale concursului va avea loc anul acesta, motiv pentru care ANTBC ii asteapta pe toti cei interesati sa candideze pentru cel mai bun bucatar al planetei sa se inscrie.
Pana acum, doar 13 maestri in arta culinara s-au aratat dornici sa participe. Pentru ca dintre cei inscrisi sa se aleaga cei mai buni, ANBCT va organiza o preselectie la nivel national in luna aprilie in Bucuresti sau in Brasov.

×
Subiecte în articol: gastronomie