x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Bruschete cu ciuperci şi brânză pufoasă

REŢETA ZILEI: Bruschete cu ciuperci şi brânză pufoasă

21 Feb 2017   •   20:30
REŢETA ZILEI: Bruschete cu ciuperci şi brânză pufoasă

Ingrediente:

baghetă proaspătă/prăjită, brânză pufoasă cu smântână, ciuperci champignon crude, roşii/roşii cherry, busuioc, usturoi, sare, piper, ulei de măsline

Mod de preparare:

Se ung câteva felii de baghetă proaspătă cu brânză pufoasă, se adaugă ciupercile şi toppingul de roşii pe care trebuie să îl pregăteşti. Toppingul se obţine rapid: se taie roşiile în cuburi, se pune puţin ulei de măsline, ustoriul tocat mărunt şi se presară busuioc, sare şi piper. Se amestecă uşor şi se lasă 2-3 minute. Se dau la cuptor pentru câteva minute până se rumenesc puţin. Se servesc imediat.

 

Încearcă şi:

REŢETA ZILEI: Cheescake cu vanilie şi portocale

 

REŢETA ZILEI: Spaghete cu sos de ciuperci

 

REŢETA ZILEI: Bourekas cu spanac şi feta

 

REŢETA ZILEI: Shakshuka (specialitate nord-africană)

×