Consumatorii au început să conştientizeze valoarea produselor bio, naturale. Pentru doritori există evenimente care să marcheze importanţa neprocesării industriale a alimentelor.
Un astfel de eveniment este Târgul Produselor Tradiţionale, ce a avut loc în acest weekend pe platoul din faţa Academiei Militare şi care va ţine până la 1 decembrie.
Târgul a fost organizat de Primăria Capitalei în colaborare cu Federaţia Agrostar şi reuneşte aproape toate standurile din pieţele volante, care funcţionau până sâmbătă în pieţele bucureştene.
De pe tarabe cumpărătorii au putut alege după pofta inimii şi a capacităţii buzunarului de la pastrame, băuturi alcoolizate sau nu, brânzeturi sau fructe până la ciobăneşti… carpatini, câini cu specific muntenesc şi reprezentativi ai ţării noastre. Nicolae Ştefan, preşedintele Agrostar, şi-a exprimat intenţia de a permanentiza acest târg în Bucureşti pe durata fiecărui sfârşit de săptămână, începând chiar cu primul weekend din decembrie.
Citește pe Antena3.ro