Târgul Ţăranului Român va avea o nouă locaţie pentru vizitatorii săi (după ce în perioada aprilie-octombrie s-a derulat în Piaţa Amzei, în fiecare weekend).
Sunteţi aşteptaţi cu toţii, între 1 noiembrie şi 1 decembrie, în fiecare sâmbătă (între orele 10:00 şi 17:00) şi duminică (între orele 10:00 şi 14:00), chiar în curtea Muzeului Ţăranului Român. Micii producători din mediul rural vor aduce aici produse locale şi tradiţionale, alimente proaspete, preparate de casă după reţete româneşti vechi. Mai exact (ca să vă facem să poftiţi): cârnaţi, pastramă, păstrăv în cetină, caşcaval afumat, brânză de burduf, telemea de oaie, plăcinte şi cozonaci. Acest târg, pe lângă altele de acest fel, susţine educaţia pentru păstrarea tradiţiilor culinare româneşti.
Citește pe Antena3.ro