x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cum să te simți sexy după ce ai devenit mamă

Cum să te simți sexy după ce ai devenit mamă

22 Aug 2022   •   12:20
Cum să te simți sexy după ce ai devenit mamă

Să ai copii nu înseamnă că trebuie să lași romantismul la ușă și să te neglijezi pe tine pentru a te dedica complet pentru creșterea lor.  Iată câteva modalități de a menține scânteia în relație și de a recâștiga încrederea în tine.

Știm că a fi mămică este, dacă nu cea mai, atunci sigur unele dintre cele mai solicitante meserii din lume. Poate fi greu chiar și să ai chef de un interludiu romantic cu cealaltă jumătate odată ce devii mamă. La urma urmei, cu siguranță nu este sexy să faci curățenie după copiii mici și să-i ții distrați toată ziua, cu puțin timp pentru tine. Dar, nu te îngrijora, nu totul este pierdut. Fiecare femeie - și mamă - își dorește să se simtă încrezătoare și să fie dorită de partenerul ei. Iar pe lângă o piesă de lenjerie sexy, iată ce poți face pentru te iubi pe tine în noua postură de mamă și pentru a te simți din nou dorită.

 

Partenerii ar trebui să se pună unul pe altul pe primul loc

Nu uitați că voi doi v-ați luat angajamentul de a fi unul pentru celălalt, așa că țineți cont de asta chiar dacă lucrați împreună pentru a crește o familie. Un bun început este să-ți aloci timp pentru o noapte săptămânală de întâlnire. Dacă nu puteți lăsa copilul în grija unuia dintre bunici, încercați să angajați un babysitter pentru câteva ore. Și simplul fapt să vă luați câteva minute pentru a discuta unul cu celălalt înainte de culcare este un pas important. Și, deși ar putea fi mai ușor să vă adresați unul altuia ca „mamă” și „tată” în fața copiilor, când sunteți numai voi doi puteți să vă numiți unul pe celălalt pe nume sau chiar pe numele de alint.

 

Purtați haine potrivite

Doar pentru că corpul tău s-a schimbat după naștere nu înseamnă că nu mai este sexy. Ai fi uimită să afli, dacă nu știi deja cât de mult te dorește partenerul tău atât pe timpul sarcinii cât și după naștere.

Folosiți această oportunitate pentru a îți reîmprospăta garderoba de lenjerie intima sexy și pentru a alege haine noi pentru a îți pune în evidentă formele. De exemplu, topurile decoltate sunt o modalitate excelentă de a-ți arăta sânii mai plini și decolteul sexy. Puteți echilibra asta cu fuste pline cu talie înaltă, care sunt mai iertătoare pentru burtă. De asemenea un body sexy din dantelă poate să îți pună în valoare noile forme în timp ce este și confortabil, dar poate ascunde și micile imperfecțiuni. Recomandarea noastră este să alegi un body cu decupaj în zona inghinală pentru a vă ușura momentul de plăcere.

 

Fă-ți timp pentru tine și aprinde-ți strălucirea

Nu uitați să vă acordați puțin “timp pentru mine” în mijlocul nebuniei de a avea grijă de copiii voștri. Toată lumea, inclusiv mamele ocupate, pot găsi cu siguranță câteva zeci de minute pentru un duș răsfățat și în care să îți găsești liniștea interioară. Ține ușa băii închisă, astfel încât copiii să nu poată interveni în timpul tău personal.

Nimic nu bate răsfățul unui tratament facial sau un masaj de relaxare. Pe lângă beneficiile sale de înfrumusețare, mișcările de masaj sunt adesea atât de liniștitoare, încât s-ar putea chiar să fii liniștit într-un pui de somn puternic și în timpul tratamentului facial. Lasă copilul în grija tatălui pentru câteva ore și bucură-te de un răsfăț iar apoi fă același lucru și pentru el. Poate nu e fan al tratamentelor faciale dar o bere cu prietenii sigur nu va refuza.

 

Arată că îți pasă

Lenjeria ta intimă sexy încă merită puțină atenție! Continuă să le porți noaptea pentru a-i arăta că încă ești o ființă seducătoare. Dacă nu ești încă în acel moment în care să fii încrezătoare să porți seturi lenjerie intima, atunci surprinde-l la ora de culcare într-un set de pijamale satinate sau un neglijeu babydoll semi-transparent. Dacă ești conștientă de corpul tău de după bebeluș, aceste tipuri de lenjerie îi vor atrage atenția asupra sânilor tăi îmbunătățiți. Vă garantăm că nici măcar nu va observa niciunul dintre celelalte „defecte” percepute.

×