x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cum te îmbraci la un botez pentru a te simți comod

Cum te îmbraci la un botez pentru a te simți comod

29 Apr 2022   •   15:09
Cum te îmbraci la un botez pentru a te simți comod

Ai fost invitată la un botez și nu știi cum să te îmbraci? Dacă bărbații pot lua în calcul un costum sau combinația dintre jeanși și cămașă, femeile au nevoie de articole suplimentare, pe care să le probeze pentru un botez.

Pentru că botezul este un eveniment fericit atât pentru familia bebelușului, cât și pentru invitați, prezența ta merită să se încadreze în tabloul acestui context.

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/group-of-people-sitting-on-a-couch-holding-drinks-5911467/

Indiferent dacă botezul are loc acasă sau într-un restaurant, trebuie să te îmbraci elegant dar comod. Iată care sunt ținutele pentru care poți opta, din rândurile de mai jos!

Rochii midi sau lungi

Rochia este cel mai popular articol vestimentar pentru botez și poate fi purtat de oricine, indiferent de siluetă. Din fericire, găsești o gamă variată de rochii de botez, pe care să le alegi în funcție de croială sau de culoarea preferată.

La un botez care are loc în sezonul cald, poți opta pentru o rochie midi cu imprimeu floral, care te va scoate în evidență. O poți accesoriza cu sandale cu toc mediu, care îți oferă confort și îți permite să dansezi în voie. Totuși, la botez nu există reguli vestimentare stricte, așa că poți opta pentru nuanțe ca roz, roșu, galben sau verde. 

În cazul în care botezul are loc în sezonul rece și mergi la un restaurant, poți să îmbraci o rochie lungă în nuanțe închise, dintr-un material mai călduros, precum catifeaua.

Fustă elegantă și cămașă

Mergi la un botez care se organizează la domiciliul proaspeților părinți? Poți lăsa deoparte rochiile fastuoase, în detrimentul fustei și cămășii. Această combinație nu se va demoda niciodată și îți oferă șansa de a alege articole în care te simți confortabil, pe tot parcursul evenimentului.

Poți opta pentru o fustă din voal și un top simplu sau pentru o fustă cambrată, alături de o cămașă în stil office. Pantofii cu toc mediu sau balerinii vor contribui la acest look de sărbătoare.

Salopetă

Nu ești încântată de fustă sau rochie? La un botez, merită să încerci și varianta salopetei, un articol extrem de comod pentru evenimente. Fie că mergi la un botez în anotimpul cald sau într-o lună friguroasă de iarnă, găsești salopete cool pentru orice sezon.

Există salopete scurte, cu spatele gol, recomandate pentru anotimpul cald și modele cu pantaloni lungi, din materiale călduroase, perfecte pentru botezul care are loc în sezonul rece. În ceea ce privește culoarea, ai libertate deplină de alegere. Pantofii cu toc, sandalele sau botinele sunt variante excelente pentru o salopetă modernă.

Costum din două piese

Dacă vrei să te asortezi cu partenerul tău sau pur și simplu îți dorești o ținută confortabilă pentru un botez, costumul din două piese reprezintă o altă opțiune care arată excelent. Poți să îmbraci o pereche de pantaloni în tonuri deschise, alături de un top alb și un sacou în aceeași nuanță. Mătasea este o variantă ideală pentru un costum de inspirație masculină.

Asortează acest costum cu o pereche de sandale sau cu pantofi cu toc și adaugă o poșetă elegantă, cu lanț.

Îmbracă-te potrivit pentru o petrecere de botez și inspiră-te din sugestiile noastre! Fie că-ți place să porți rochie, costum, fustă și bluză sau o salopetă, toate sunt variante în care te simți comod.


 

×