x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Duete cu vedete în finala „X Factor”! În această seară, se alege câștigătorul marelui premiu de 100.000 de euro

Duete cu vedete în finala „X Factor”! În această seară, se alege câștigătorul marelui premiu de 100.000 de euro

23 Dec 2016   •   17:05
Duete cu vedete în finala „X Factor”! În această seară, se alege câștigătorul marelui premiu de 100.000 de euro

Olga, Alex, Marcel și Raul sunt cei patru finaliști care vinerea aceasta își pun la bătaie toate atuurile în finala show-ului „X Factor”, ce va fi dufuzată la Antena 1 de la 20.30. Fiecare este talentat, special și a demonstrat că își merită locul în finală, însă numai unul dintre ei va fi ales câștigător al celui de-al șaselea sezon și al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro.

Vinerea aceasta cea de-a treia Gală LIVE este dedicată duetelor. Vedete cunoscute de la noi vor păși pe scena „X Factor” pentru a cânta alături de cei patru finaliști.

Așa se face că Alex Mladin va cânta cu Sore, Raul Eregep cu Alina Eremia, Olga Verbițchi cu Roman, solistul de la Zob și Zdub, iar Marcel Roșca cu Alin Oprea. Spectacolul va fi total atunci când pe scenă, cei patru finaliști vor cânta live alături de mentorul său. Iar imediat după se va da start vot: telespectatorii își vor putea vota favoritul prin SMS cu prenumele acestuia la 1313.

Voturile celor de acasă sunt decisive pentru că după această primă sesiune de votare ultimii doi concurenți care obțin cele mai puține voturi pleacă acasă, iar cei doi care rămân vor intra la duel. Duelul aduce astfel multă emoție și trăiri intense, iar voturile telespectatorilor sunt din nou cele care vor alege marele câștigător „X Factor”.

Despre cine este vorba rămâne de văzut vinerea aceasta la Antena 1, când pe scena show-ului vor mai urca pentru momente speciale și Florin Ristei sau Alina Eremia.   

×
Subiecte în articol: x factor duete vedete