x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Eveniment dedicat artelor vizuale la Vama Veche

Eveniment dedicat artelor vizuale la Vama Veche

17 Aug 2018   •   19:00
Eveniment dedicat artelor vizuale la Vama Veche

Cei mai apreciaţi fotografi şi oameni de film din Grecia, Cehia, SUA, Elveţia, Norvegia şi România vor participa în perioada 19 - 26 august la cea de-a noua ediţie a Festivalului Internaţional de Arte Vizuale (VSLO), care va avea loc la Vama Veche. 
Evenimentul dedicat artelor vizuale propune cursuri şi workshopuri gratuite de fotografie, film, pictură şi teatru. 

Petr Bambousek (Cehia), premiat la concursuri internaţionale de gen (Wildlife Photographer of the Year, World Photography Award, 2017 Big Picture, Czech Press Photo, Sony World Photography Awards, Golden Deer) va susţine un workshop de wild photography. El va susţine şi un curs de fotografie de noapte wildlife, unde "modele" vor fi câţiva şerpi şi şopârle, dar şi alte animale exotice. 

Cunoscutul fotograf american Chris Suspect va prezenta un curs de street photography, iar elveţianul Jens Krauer, fotograf oficial pentru Fujifilm X-Photographer, va discuta despre abordarea sa în fotografia de stradă şi va împărtăşi păreri personale cu privire la filozofia şi etica sa fotografică. 

Printre fotografii români care vor avea workshopuri se numără Ciprian Strugariu ("Moda ieşită din comun"), Vali Bărbulescu ("Fotografia - adevăr sau provocare?"), Sebastian Cristea şi Andrei Apostol ("Fotografia pe film"), Cristian Crisbăşan (Pin-Up Art photography) şi Silviu Matei ("Fotoreportaj în Vamă"). Un curs de editare foto "De la RAW la GLAM" va fi ţinut de Ioan Bragheşiu. 

În cadrul evenimentului va mai avea loc un atelier de slomografie. 

De asemenea, vor fi vernisaje de fotografie, proiecţii de filme şi concerte în aer liber, iar o companie independentă specializată în spectacole cu păpuşi de dimensiuni mari, destinate publicului adult, va organiza, timp de o săptămână, un workshop de teatru, care se va concretiza într-un moment artistic la finalul festivalului. AGERPRES

×
Subiecte în articol: arte vizuale vama veche