x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Angelina Jolie este cea mai frumoasa

Angelina Jolie este cea mai frumoasa

de Catalin Budescu    |    13 Aug 2005   •   00:00
Angelina Jolie este cea mai frumoasa

Celebra revista Harper’s & Queen’s a ales cele mai frumoase 100 de femei din lume.

Celebra revista britanica Harper’s & Queen’s a incercat in ultima vreme sa cerceteze un subiect aproape fara raspuns, si anume "ce le face pe femei sa fie frumoase?". Astfel, in colaborare cu Laurent Perrier si Lancome, Harper’s & Queen’s a incercat sa realizeze un top al celor mai frumoase 100 de femei de pe Terra la ora actuala. Pentru a evita riscul unei clasificari subiective, Harper’s & Queen’s a cerut opinia unor experti in diferite domenii: media, moda, arta, stiinte si frumusete. Circa 1.000 de profesionisti si cunoscatori in domeniu si-au dat cu parerea in ceea ce priveste femeia.

FARA CHIRURGIE. In acelasi timp, a intervenit in discutie un subiect care acum 10 ani nu ar fi fost dezbatut, si anume impactul chirurgiei estetice asupra frumusetii. Din acest motiv, topul nu cuprinde nume sonore sau frumuseti despre care se stie cu certitudine ca au apelat la chirurgia estetica. Expertii alesi de Harper’s au considerat de altfel ca interventiile de acest gen stirbesc din individualitatea si din caracterul femeii.

ALEASA. Regina frumusetii aleasa de expertii de la Harper’s este nimeni alta decat Angelina Jolie - fosta Tomb Raider si actuala Doamna Smith. Controversata actrita Angelina Jolie a reusit sa se impuna in ochii juriului prin trasaturile fizice deosebite, dar si prin caracter si prin personalitate. Regizorul Mark Canton spunea despre Angelina ca nu are egal in generatia din care face parte, fiind incredibil de feminina. Trasaturile delicate ale fetei si perfectiunea corpului, buzele senzuale au fost numai cateva dintre atuurile care au reusit sa o plaseze pe aceasta in topul preferintelor.

DE LA 7 ANI. A debutat in cinematografie la varsta de 7 ani, in filmul "Lookin’ To Get Out", iar in 1999 a luat Premiul Oscar pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar in "Girls Interrupted". In acelasi timp, frumoasa actrita de 29 de ani este ambasador al Inaltului Comisariat al Natiunilor Unite pentru refugiati. Angelina a adoptat de altfel un baietel de 3 ani din Cambodgia si se pregateste pentru inca o adoptie. In filme, Angelina joaca femei complicate, iar viata de zi cu zi o traieste asemenea.

Este o mare "colectionara" de tatuaje, iar in perioada casatoriei cu Billy Bob Thorton si-au purtat sangele unul altuia in mici recipiente agatate la gat. Dupa filmarile pentru "Mr. And Mrs. Smith", cei doi, parteneri in film, Brad Pitt si Angelina, au devenit parteneri si in realitate.

BRUNETELE, IN TOP. Desi se spune ca blondele sunt mai frumoase si mult mai seducatoare, primele cinci cele mai frumoase femei din lume alese de revista Harper’s & Queen’s sunt brunete. Intre ele se numara supermodelul Christy Turlington - imaginea parfumului Eternity CK (Calvin Klein), regina Rania a Iordaniei, regizoarea Sofia Coppola - muza lui Marc Jacobssi, detinatoarea marcii MilkFed si zeita bucatariei, Nigella Lawson.

PEOPLE
La randul ei, renumita revista People, in clasamentul pe anul in curs al celor mai frumosi oameni ai planetei, claseaza in topul feminin pe Julia Roberts, urmata de Angelina Jolie, Jessica Simpson, Alicia e Keys si Penelope Cruz. Pe partea masculina, liderul incontestabil ramane Brad Pitt. Urmat de actorul britanic Orlando Bloom, Jamie Foxx si altii. Lista cuprinde circa 50 de persoane din diverse medii, fiind realizata de prestigioasa revista la inceputul fiecarui an. Alaturi de acest top, People a realizat si un clasament al celor mai frumoase 12 cupluri de la Hollywood, printre acestea numarandu-se Jessica Simpson & Nick Lachey, precum si Jennifer Lopez & Marc Anthony.

×
Subiecte în articol: high-life angelina angelina jolie