x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Design de prestigiu

Design de prestigiu

de Georgiana Teodorescu    |    10 Aug 2005   •   00:00
Design de prestigiu

Mica sau mare, moderna sau clasica, monocroma sau policroma, canapeaua este piesa de mobilier indispensabila fiecarei case.

Indiferent de personalitatea noastra, de modul de viata sau de posibilitatile materiale, cu totii avem nevoie de un spatiu formal atunci cand trebuie sa ne primim musafirii, intim atunci cand vrem sa ne cufundam in paginile unei carti bune, familial atunci cand privim la televizor programele preferate. Canapeaua este piesa de mobilier care prilejuieste indeplinirea tuturor acestor functiuni, devenind protagonista spatiului si sufletul caselor noastre.

DINAMISM. "Adrenalina" este o firma italiana care face din canapea mai mult decat o simpla piesa de mobilier, transformand-o in expresie a designului inedit si a creativitiatii.

Forme iesite din comun, design deosebit si confort maxim sunt atribute care definesc canapelele produse de "Adrenalina". Prin propunerile inovative, dinamice, capacitatea de a jongla cu formele neobisnuite si cromatica deosebita, canapelele create de aceasta firma fac valuri in lumea designului interior, gasind noi arii de expresie. Capacitatea continua de a crea noi scenarii.

Asfel, aceeasi canapea tapisata diferit poate sa traiasca insa cu o dezinvoltura extrema deopotriva intr-un apartament metropolitan, o casa contemporana sau una clasica sau in localuri publice de prestigiu. Aceste produse se adreseaza celor care vor sa iasa din banal, sa dea un plus de fantezie si expresivitate universului propriu, sa il individualizeze.

EXPERIENTA. Fiecare canapea se naste din impletirea cunostintelor artizanale cu experienta de treizeci de ani a firmei mama, care permit tuturor fazelor de productie sa fie complete, garantand maxima calitate si durata in timp. De la fondarea sa, compania s-a bucurat de recunoasterea internationala in domeniu, succesul sau fiind asociat cu stransa colaborare cu arhitectul de prestigiu Simone Micheli, care, inca de la inceput, a dat nastere unui vis: acela de a sparge constrangerile statice ale productiei de canapele in favoarea volumelor dinamice care tin pasul cu timpul.
×
Subiecte în articol: high-life