x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Machiajul perfect

Machiajul perfect

23 Mai 2005   •   00:00

O femeie frumoasa si ambitioasa, care a stiut sa faca alegerile perfecte pentru ascensiunea ei cat mai rapida in lumea make-up artistilor. Numai o fire sensibila si complexa care iubeste esteticul poate aduce atata frumusete pe chipul vedetelor.

  • de MARIA ALEXE
  • CANNES. Dana Argesan si make-up artist Alexis Dralet
    Dana Argesan, make-up artist L’Oreal este singurul profesionist roman aflat in acest an la celebrul Festival de Film de la Cannes si face parte din echipa care a schimbat look-ul vedetelor care au defilat atat de gratios pe covorul rosu.

    TALENT. Dana a fost aleasa sa fie make-up artistul festivalului nu oricum, ea avand pregatire de specialitate in capitala Frantei. Are o prezenta fidela la Cannes, unde a avut oportunitatea sa machieze ambasadoarele L’Oreal: Judith Godreche si Agbani Darego. A avut parte la festival si de relaxare, fiind incantata de atmosfera plina de glamour a festivalului ce imbina talentul artei a saptea cu stralucirea si noutatea modei, unde poti sa ai parte de o adevarata parada de rochii din colectii haute-couture. Rochiile somptuoase, completate de un machiaj plin de rafinament si coafuri hipernaturale au fost alese special in spiritul festivalului.

    NATURAL. Ca si in anii precedenti, machiajul abordat a fost clasic, natural, dar totusi adaptat evenimentului, continuand o nota de glamour prin ruj rosu, combinat cu un machiaj natural, la ochi cu accente vizibile de rimel sau invers - intens la ochi si buze stralucitoare. Ambasadoarele L’Oreal au purtat cu gratie machiajele, opere ale echipei L’Oreal Paris ce s-a mobilizat pentru a le pune cel mai bine in valoare si a le evidentia trasaturile.

    ×
    Subiecte în articol: high-life