x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Patru trucuri de modă, despre cum să porţi încălţămintea sport de damă

Patru trucuri de modă, despre cum să porţi încălţămintea sport de damă

25 Ian 2023   •   13:31
Patru trucuri de modă, despre cum să porţi încălţămintea sport de damă

Încălţămintea sportivă a depăşit graniţa destinaţiilor strict sportive, astăzi putând fi inclusă în ţinute  vestimentare cu o largă abordare stilistică. Atât outfit-urile masculine, cât şi cele feminine, au şansa de a dobândi prin intermediul articolelor sportive un plus de originalitate, o notă unică şi aparte, conferind în acelaşi timp confort, utilitate şi funcţionalitate. O pereche de adidaşi de damă nu ne va trimite neapărat către zona de antrenament, ci ne va poziţiona într-o abordare stilistică foarte plăcută şi potrivită ţinutelor de zi, putând fi inclusă în unele dintre cele mai moderne outfit-uri feminine.

Adidaşii în ţinutele office

Pleci la birou şi ştii că ai o zi lungă în faţă, atunci poate ar fi indicat să îţi creezi un look formal care să răspundă dress-code-ului impus, dar care să îţi confere şi confort. Astfel, nu ezita să porţi o pereche de adidaşi damă albi sau negri, alături de o pereche de pantaloni drepţi din stofă, într-o cromatică neutră, cărora le vei adăuga o cămașă uni şi un sacou confortabil. Creează un cadru echilibrat adăugând un rucsac discret din piele, o eşarfă simplă şi o pereche de mănuşi dacă este sezonul rece.

Creează-ţi outfit-uri confortabile

Vrei să te plimbi prin  oraş sau să pleci într-o călătorie, atunci o ţinută sport va fi cea mai bună alegere. Combină o pereche de pantaloni comozi, din fibre prietenoase şi într-un colorit vesel, cu tricou basic şi o jachetă scurtă, adăugând o pereche de adidaşi de damă confortabili, comozi şi foarte moderni. Adaugă personalitate ţinutei, apelând la alte accesorii, precum o şapcă, un rucsac încăpător sau o borsetă foarte practică.

Fii în trend când te relaxezi!

Ţi-ai planificat o ieşire în oraş cu prietenii, atunci va trebui să îţi concepi o ţinută casual modernă, dar şi practică. Alege o pereche de blugi evazaţi, adaugă o cămaşă imprimată, accesorizează totul cu un model ales din varietatea de  curele damă moderne şi îndrăzneţe, pe care să îl asortezi cromatic perechii de adidasi de damă aleasă pentru a te simţi bine şi în confort. Adaugă o jachetă din piele şi nu uita de rucsacul încăpător şi modern care va finaliza întregul outfit. Dacă preferi abordările casual îndrăzneţe, alege să porţi perechea favorită de adidasi de damă, împreună cu o pereche de pantaloni scurţi din stofă, o bluză asimetrică şi un bolero practic. Nota finală creeaz-o adăugând accesorii generoase, de la bijuteriile din fibre textile şi piele, până la curele colorate şi vesele.

Creează ţinute pereche cu partenerul tău

Dacă ai programat o ieşire cu partenerul, atunci ar fi recomandat să vă alegeţi ţinutele astfel încât să vă încadraţi aceloraşi abordări stilistice. Dacă vreţi să alegeţi inspirat, atunci Pantofi sport bărbaţi-Cinci sfaturi despre cum să alegi modelul potrivit, vă poate veni în ajutor cu idei simple şi uşor de realizat. Orice ţinută sport masculină poate dobândi o notă de personalitate şi stil, dacă se optează pentru piese vestimentare combinate interesant, pentru accesorii potrivite tematic, dar şi pentru o cromatică plăcută. A crea ţinute pereche cu partenerul tău se va dovedi a fi o idee foarte plăcută, amândoi simţindu-vă bine şi încadrându-vă tendinţelor actuale. Fie că porniţi într-o călătorie sau ieşiţi în oraş cu prietenii, nota comună a look-ului vostru va ieşi în evidență discret şi va puncta legătura dintre voi.

×