x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Schimbari cromatice

Schimbari cromatice

de Maria Alexe    |    16 Aug 2005   •   00:00
Schimbari cromatice

Pentru aceasta toamna, specialistii in machiaj propun o revolutie a frumusetii, surprinzand prin explozii de culoare. Culorile toamnei, intense si seducatoare, creand o imagine chic nonsalanta.

Vedetele sezonului devin buzele. Pe podiumurile de moda a sezonului toamna-iarna au fost etalate in cele mai intense si seducatoare culori. Buzele in nuanta trandafirilor rosii sunt din nou la moda. Se poarta toate nuantele de rosu, cu reflexe aurii, roze, violete, portocalii, toate fiind premise pentru a completa o imagine dramatica si seducatoare.

PIELEA. Se poarta tenul curat si luminos, cu aspect de portelan. Stilistii recomanda folosirea cremelor exfoliante pentru a obtine aceasta stralucire a tenului ce inlatura straturile moarte de epiderma si omogenizeaza textura pielii. Hidratarea este importanta si trebuie de asemenea folosite creme-tratament pentru refacerea pielii arse de soarele acestei veri. Aspectul general al tenului este cat mai natural si obligatoriu sa nu fie incarcat. Produsele de ingrijire se aleg in functie de tipul de ten si sunt o investitie pe termen lung pentru piele. Tenul are aspect mat si luminos, proprietati pe care le obtii cu ajutorul noilor fonduri de ten aparute pe piata.

CU PERSONALITATE. Pometii sunt accentuati delicat in tonuri tomnatice, dar foarte transparente. Trasaturile fetei sunt bine definite de pometi si de sprancene. Nu se mai poarta sprancenele subtiri, care stirbesc expresia privirii de caracter. Sprancenele sunt cosmetizate cat mai aproape de forma lor naturala, dar aspectul general ramane ingrijit si natural. Ochii sunt pusi in valoare de farduri in culori naturale ce accentueaza arcada si de genele incarcate dramatic de rimel negru intens. Genele sunt curbate, pline de volum si la baza sunt accentuate de linie subtire de creion negru de ochi. Efectul obtinut este pretios si pentru un accent de pisicuta se traseaza codita in coltul ploapei.

CULORI. Aspectul proaspat si natural este dat de culorile pamantului si ale naturii. Culorile pentru ploape sunt luminoase, in nuante de verde si maro. Vei ramane in tendinte chiar daca vei folosi culori mai delicate si deschise, dar tonurile raman aceleasi.

×
Subiecte în articol: high-life