x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion SUMMER FASHION GALA, evenimentul etalon în industria modei din România

SUMMER FASHION GALA, evenimentul etalon în industria modei din România

de Redacția Jurnalul    |    22 Iun 2023   •   21:30
SUMMER FASHION GALA, evenimentul etalon în industria modei din România

SUMMER FASHION GALA, evenimentul etalon în industria modei din România, anunță cea de-a șaptea ediție, la Veranda Mall, pe 29 iunie

SUMMER FASHION GALA, evenimentul etalon în industria modei din România, a ajuns la cea de-a șaptea ediție. Veranda Mall va găzdui și în acest an evenimentul sub un concept nou și captivant intitulat 'Colors and the city', pe 29 iunie 2023.

Gala din acest an reprezintă o incursiune în lumea culorilor vibrante și o invitație la explorarea diversității și a conceptului de versatilitate în modă. Evenimentul care a câștigat un prestigiu incontestabil în peisajul modei românești oferă și în acest an atât designerilor, cât și brandurilor locale și internaționale de top o ocazie specială de a-și prezența colecțiile vestimentare într-un mod inedit în fața unui public numeros.

Vor contribui la atmosfera deosebită invități din industrie și vor completa pe deplin spectacolul nume mari din showbiz, cele mai influente persoane din mass-media, televiziuni și personalități de seamă din industriile creative.

Comunicat furnizat și asumat de VERANDA MALL

Citește comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17977

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: summer fashion gala veranda mall