x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Moduri de a purta eșarfa cu un palton de damă: 5 propuneri la modă

Moduri de a purta eșarfa cu un palton de damă: 5 propuneri la modă

22 Ian 2024   •   10:14
Moduri de a purta eșarfa cu un palton de damă: 5 propuneri la modă

Cum să legi un fular la un palton de damă? Această întrebare este pe vârfuri în topul preocupărilor în perioada toamnă-iarnă.

Răspunsul? Există mai multe, deoarece poți lega un fular sau o eșarfă în multe moduri diferite, cum ar fi nodul parizian, inelul, împletitura și alte forme. Uitându-te la următoarele inspirații sub formă de descriere și grafică, cu siguranță vei găsi propuneri care îți vor plăcea.

Vezi TOP 5 moduri de a lega un fular de damă – bucură-te de confort și de un look atractiv!

Cum să alegi un fular?

Pentru modelul ales, am optat pentru un fular simplu în culori închise. Aceasta este o propunere universală, care se potrivește perfect cu paltoane clasice, negre, maro, dar și cu cele în carouri, modele sau cu structură și croială variată. Dacă îți plac stilizările colorate, combinații contrastante, alege fularul în culori vii, cum ar fi nuanța foarte la modă de portocaliu, galben, verde, albastru sau roz. De asemenea, poți opta pentru propuneri temperate, dar cu diferite modele, cum ar fi carouri, monogramă, print animalier.

Moduri de a purta esarfa : legarea eșarfei cu o centură

Pas cu pas:

Aruncați eșarfa pe umeri, astfel încât materialul să atârne în proporții egale de pe fiecare parte. Legați o centură decorativă în talie – asta e tot!

  • O modalitate simplă și efectivă de a stiliza o eșarfă mare? Este cu siguranță varianta centură + eșarfă.
  • Puteți folosi acest stil pentru a crea un look elegant într-o zi mai răcoroasă, dar și ca o ținută pentru exterior, unde eșarfa va funcționa ca un articol de îmbrăcăminte de exterior, în stilul unui poncho pentru femei.
  • Pentru această idee se potrivește cel mai bine o curea subțire, care nu arată greoi, ci dimpotrivă – adaugă ușurință stilizării.
  • Această metodă de legare a eșarfei arată minunat în combinație cu pulovere și pantaloni skinny.

Răsfoiți centurile practice și frumoase de la MOHITO! În această secțiune veți găsi multe centuri ideale pentru această metodă de legare a eșarfei, așa-numitele centuri de talie, decorative.

desen despre cum să legați o eșarfă cu o curea

Cum să legi o eșarfă – nodul parizian/italian

Pas cu pas:

Împăturește eșarfa pe jumătate, apoi pune-o pe gât. Apucă capetele eșarfei și trage-le prin bucla creată și voilà – gata!

  • Legarea baticurilor și eșarfelor în forma nodului parizian este o idee populară și simplă pentru o stilizare eficientă și practică. Acest tip de legare este adesea văzut în stilizările masculine de toamnă-iarnă, dar este la fel de minunat și pentru ținutele feminine!
  • Această propunere se potrivește perfect atât pentru stilizări elegante, cât și pentru cele casual.
  • Eșarfa legată în nodul parizian se va potrivi cu succes cu jachete, paltoane și sacouri.
desen care arată nodul Paris/Italian

Truc simplu de cum să porți o eșarfă – modelul împletit

Pas cu pas:

Împăturește eșarfa pe jumătate și apoi pune-o pe gât. Apucă capetele eșarfei și trage-le prin bucla creată. Întoarce bucla nou formată spre partea dreaptă – aproape de linia umerilor și întinde-o, apoi trece din nou capetele eșarfei prin ea. Repetă crearea buclei și trecerea capetelor prin ea până când efectul este satisfăcător pentru tine.

Repetarea nodului parizian permite obținerea efectului de împletitură/spic. Efectul este genial, dar depinde mult de materialul și culoarea eșarfei alese de tine.

un desen care arată cum să legați o eșarfă într-un model de împletitură

Vezi cum să legi eficient o eșarfă – efectul de eșarfă triunghiulară

Pas cu pas:

Desfășoară eșarfa și împăturește materialul de-a lungul marginii mai lungi – repetă etapa de împăturire. Vei obține o bandă de material, pe care trebuie să o pui pe gât, iar apoi înfășoară ușor țesătura în jurul gâtului. În pasul următor, apucă colțul unei părți lungi și atârnate a eșarfei și inserează-l în spatele părții înfășurate a eșarfei.

  • Acest mod de legare este bun dacă vrei să acoperi bine pieptul, de exemplu împotriva vântului, frigului.
  • Eșarfa legată în acest mod atrage cu siguranță atenția, devenind un element important al stilizării. Este un truc bun dacă ai o eșarfă sau o batistă într-o culoare sau cu modele pe care le îndrăgești.
  • Alegând o eșarfă groasă de toamnă, acest mod de legare va asigura că îți va fi cald și confortabil. Utilizând o batistă sau o eșarfă subțire – poți folosi această metodă de legare a eșarfei ca un accesoriu pentru stilizarea ta, pentru a-i spori caracterul.
un desen care arată cum să lege o eșarfă

Propunere de cum să porți o eșarfă – eșarfă în stilul unei glugi

Pas cu pas:

Pune eșarfa pe cap astfel încât fața să fie descoperită, iar unul dintre capetele eșarfei să fie puțin mai lung pe partea dreaptă sau stângă. Înfășoară în jurul gâtului partea mai lungă a țesăturii și scoate capătul acelei părți a eșarfei în fața gâtului. Leagă capetele liber pentru a menține întregul aranjament stabil.

  • Un mod genial, simplu și eficient de legare pentru toți cei care nu preferă să poarte căciuli clasice, bentițe, precum și pentru persoanele care apreciază confortul termic în zilele reci de toamnă și iarnă.
  • Fără probleme, poți adapta eșarfa legată în modul descris la orice tip de îmbrăcăminte exterioară, cum ar fi jachetepaltoanegeacă de piele.
un desen care arată o eșarfă legată ca o glugă

Vezi cum să porți cu stil o eșarfă cu un palton

Lasă-te inspirat și creează o stilizare frumoasă cu MOHITO. Uită-te la graficele și ideile de legare a eșarfelor, baticurilor de mai jos. Alege-ți trucurile preferate pentru aranjarea eșarfei!

×