x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Valentino Fashion versus Gucci Group

Valentino Fashion versus Gucci Group

de Catalin Budescu    |    05 Mar 2006   •   00:00
Valentino Fashion versus Gucci Group

Celebra casa Valentino si-a exprimat interesul de a patrunde pe piata romaneasca sub forma de franciza de tip monobrand.

Valentino este unul dintre putinii designeri din lume care se bucura de aceeasi recunoastere atat la Milano, cat si la Paris. Acesta a reusit sa imbine cu mare succes stilul parizian de couture cu cel italian, utilizand tehnicile frantuzesti de broderie cu materiale italiene, la care se adauga inconfundabila sa maiestrie in design. Stilul sau este extrem de feminin, iar creatiile sale de haute couture au fost si sunt cele mai apreciate. Rochiile lui Valentino sunt romantice, visatoare, moderne, extrem de elegante si lucrate impecabil - totul ca parte din sarmul si maiestria lui Valentino. Rochiile marca Valentino sunt extrem de apreciate la Hollywood, cu o lista impresionanta de clienti ce numara actori si actrite de top.

INTERESATI DE ROMANIA. In anul 2005, Grupul Marzotto a creat doua divizii, separand divizia de textile de cea de moda. Astfel, a creat sub umbrela marcii Valentino un nou grup de moda - Valentino Fashion Group. Scopul ¤ concurenta directa cu Gucci Group, respectiv Valentino, ce cuprinde toate liniile casei, precum si casa germana Hugo Boss. Conform CPP Management Consultants Ltd., Valentino si-a exprimat interesul pentru piata romaneasca, modalitatea preferata fiind franciza de tip monobrand.

×
Subiecte în articol: high-life