x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Gina, Speak și Flick devin experți în limbajul semnelor

Gina, Speak și Flick devin experți în limbajul semnelor

14 Aug 2017   •   12:57
Gina, Speak și Flick devin experți în limbajul semnelor
Sursa foto: Amer Shanabli

Antena 1 oferă telespectatorilor șansa de a participa la o ,,Aventură cu 4 stele”! Din 14 august, în fiecare luni și marți, de la ora 20:30, vedetele fiecărei ediții experimentează o vacanță atipică, ce îmbină confortul luxului și al peisajelor de vis cu munca fizică la care vor fi supuși pentru a-și câștiga traiul zilnic.

Prima ediție a emisiunii prezintă aventura unei găști vesele formate din Gina Pistol, Margherita de la Clejani, Speak și Flick, Domnul Rimă. Pe lângă probele stabilite de către Cosmin Seleși, prezentatorul show-ului, aceștia mai întâmpină o provocare în stil grecesc: limba vorbită de localnici. Barierele culturale și lipsa unor traducători care să asigure o comunicare eficientă îi vor plasa pe cei patru în situații care de care mai amuzante. Limbajul semnelor devine cel mai important în situația dată, iar întrebările adresate de vedete în limba română și răspunsurile în greacă pe care aceștia le primesc stârnesc cele mai spumoase reacții: „Doamna mă înțelege perfect, eu cred că avem o legătură emoțională.”, spune Margherita, în timp ce Speak realizează că „e greu, foarte greu”.

Experiențele unice prin care celebritățile alese trec se intensifică în momentul în care o parte dintre vedete vor ajunge să locuiască în casa unor localnici din satul Maronia, prima destinație a ediției. Gina, Speak și Flick sunt primii care simt pulsul Greciei, căci sunt puși față în față cu un stil de viață diferit, dar și cu o limbă pe care nu reușesc sub nicio formă să o înțeleagă. ,,Ea spune în limba ei, noi vorbim în limba noastră…și…ia uite ce bine ne înțelegem noi două!”, se amuză Gina în timp ce repetă obsesiv aceleași cuvinte de bază învățate în greacă. Neobișnuiți cu programul de muncă al doameni Traki, gazda în vârstă de 89 de ani, Gina, Speak și Flick sunt treziți la ora 7 în fiecare dimineață, fără a beneficia de confortul de care se bucură Margherita la hotel, ca rezultat al succesului obținut în proba din show. Așa se face că cei trei sunt nevoiți să se adapteze la un program în stil milităresc, în care sunetul ceasului deșteptător este înlocuit de amenințările localnicei, care oricum nu pot fi descifrate. ,,Cappuccino, cappuccino, cafe”, se amuză băieții, care au impresia că vor fi răsfățați de noua gazdă, ce pare hotărâtă să îi antreneze într-un program intens, în care să îi învețe cele mai diverse și solicitante munci ale localnicilor.

„Ne-a tras de picioare!”, așa au fost întâmpinați în fiecare dimineață Gina, Speak și Flick de doamna Traki, care nu înțelegea importanța sfertului academic sau a somnului de frumusețe. Prin ce peripeții au mai trecut vedetele în prima ediție a show-ului, dar și recompensele ulterioare fiecărei probe câștigate, toate din 14 august, doar la Antena  1!

×
Subiecte în articol: Aventură cu 4 stele gina pistol