x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Cafeneaua cu pisici, locul unde îți iei doza de cafea și de…feline. Iată imaginile

Cafeneaua cu pisici, locul unde îți iei doza de cafea și de…feline. Iată imaginile

de Redacția Jurnalul    |    05 Dec 2022   •   22:10
Cafeneaua cu pisici, locul unde îți iei doza de cafea și de…feline. Iată imaginile
Sursa foto: Hepta

Pebbles Kitty Cat Café și-a deschis porțile în septembrie 2016 la Rotterdam și a fost fondată cu ajutorul unei campanii de crowdfunding. Este un loc unde ai putea merge pentru o ceașcă de cafea sau pentru a lua un mic prânz în timp ce ești înconjurat de pisici. Cine nu și-ar dori asta?

Toate pisicile sunt adoptate de la adăpostul de animale și te poți juca cu ele cât vrei. Sau pur și simplu să le priviți cum dorm, deoarece aceasta este probabil activitatea preferată a unei pisici. Pisicile au o cameră separată în care pot sta dacă vor să scape de atenția musafirilor. Pentru a se asigura că pisicile sunt tratate în mod corect de către oaspeți, Pebbles Kitty Cat Café are unele reguli ale casei. Asigurați-vă că le citiți!

“În acest moment, în cafeneaua noastră trăiesc 7 pisici. Ne puteți întâlni pisicile în timp ce savurați o ceașcă delicioasă de cafea sau ceai. Avem, de asemenea, sandvișuri și prăjituri delicioase în meniul nostru. Este posibil să jucați un joc de societate, să citiți o carte sau să lucrați în cafeneaua noastră pentru pisici.

În aprilie 2021, cafeneaua pentru pisici a stabilit un parteneriat cu Pameijer. Pameijer sprijină clienții cu probleme psihologice și/sau cu dizabilități intelectuale (ușoare). În cafeneaua pisicilor clienții lucrează în bucătărie. De asemenea, ajută la menținerea curată a cafenelei pentru pisici și la îngrijirea pisicilor”, spun proprietarii cafenelei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×