x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby MESAJE şi URĂRI de SFÂNTUL ION. SMS-uri de LA MULŢI ANI pentru SF. IOAN BOTEZĂTORUL!

MESAJE şi URĂRI de SFÂNTUL ION. SMS-uri de LA MULŢI ANI pentru SF. IOAN BOTEZĂTORUL!

07 Ian 2016   •   07:07
MESAJE şi URĂRI de SFÂNTUL ION. SMS-uri de LA MULŢI ANI pentru SF. IOAN BOTEZĂTORUL!

Creştinii ortodocşi de pretutindeni sărbătoresc în fiecare an, în data de 7 ianuarie Soborul Sfântului Ioan Botezătorul, fiul Elisabetei şi al preotului Zaharia, născut în cetatea Orini. El este cunoscut sub denumirea de “Înaintemergătorul”, pentru că a anunţat venirea lui Hristos. Prezentăm mai jos o serie de mesaje de „La mulţi ani” pentru Sfântul Ion.

- De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Ioane!

- Azi e ziua ta, Ioane, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Iti dorim numai bine, iubire si sa ai parte de toata fericirea din lume!

- Draga Ioane, sper ca mesajul meu calduros sa ajunga desi afara este un ger de crapa pietrele, iti urez tot binele din lume si tot ce a fost rau sa stergem cu buretele

- Dumnezeu mi-a dat familia, Sfantul Ion al carui nume il porti mi te-a daruit, pentru a ma bucura de o astfel de prietenie. Ma bucur ca ai aparut in viata mea, ca am si voi avea bucuria de a trai si simti o prietenie adevarata! Sa iti fie viata binecuvantare si bucurie intocmai ca numele sfant pe care il porti! 

Citește mai multe mesaje AICI

×