x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Ana Morodan, dispusă să cedeze imunitatea în Asia Express - Drumul Elefantului

Ana Morodan, dispusă să cedeze imunitatea în Asia Express - Drumul Elefantului

26 Mar 2019   •   16:25
Ana Morodan, dispusă să cedeze imunitatea  în Asia Express - Drumul Elefantului

O nouă cursă pentru ultima șansă, difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:00, va pune în pericol soarta a trei echipe rămase în competiția celui mai dur reality-show, Asia Express - Drumul Elefantului.

În această fază a concursului există o singură pereche imună, cea formată din Ana Morodan și Teleșpan, câștigătorii ediției de duminică. Având în vedere că Ana a fost implicată în accidentul de la proba de amuletă, cel care l-a lăsat pe Oase cu piciorul în gips, vedeta va face o propunere care va stârni reacții diverse printre colegii săi. Aceasta va fi dispusă să își cedeze imunitatea, în cazul în care cuplul format din Oase și CRBL vor fi votați în această seară: ”Noi vrem să propunem să nu fiți voi cei votați, să ne voteze pe noi în locul vostru și să mergem la cursa pentru ultima șansă. Nu o fac din milă, ci din datorie”, va afirma aceasta încrezătoare.

Deși cei doi prieteni au câștigat luni seară o cină și cazare la hotel, aceștia nu beneficiază și de imunitate, tocmai de aceea nu vor scăpa de emoțiile votului de marți. Cu toate acestea, situația delicată din echipa CRBL-Oase ar putea fi fatală într-o cursă ce necesită rapiditate, putere de reacție și forță. Cum vor reacționa vedetele la propunerea Anei Morodan și dacă regulamentul ar permite acest lucru, telespectatorii Antena 1 pot vedea de la 20:00.

Așadar, CRBL și Oase, Cocuța și Bogdan Boantă, George Vintilă și Șerban Copoț, dar și Ruby și Robert sunt vedetele ce ar putea participa diseară, în cursa ultimatimului. Ca de obicei, ultimele două echipe ajunse la Gina Pistol se vor califica automat, în vreme ce o a treia se va alătura în urma votului. De la 20:00, clasamentul va fi dezvăluit, iar toți vor avea parte de o surpriză: ”Nu știm cum s-a întâmplat lucrul acesta, după calculele noastre noi intram automat la cursa pentru ultima șansă. În Asia Express totul depinde de noroc, chiar dacă ești pe locul întâi, ceva se poate întâmpla astfel încât să ajungi ultimul” , va afirma una dintre echipe.

Care sunt cele șase vedete ce vor lupta pentru soarta lor în competiție și ce verdict va da, la finalul serii, elefantul din cutia securizată, cei din fața micilor ecrane pot vedea de la 20:00, într-o nouă ediție Asia Express - Drumul Elefantului.

×