x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Aquaman, Omul din Neanderthal și Străjerul Copac urcă, joi, pe “Scena misterelor”

Aquaman, Omul din Neanderthal și Străjerul Copac urcă, joi, pe “Scena misterelor”

06 Mar 2019   •   18:45
Aquaman, Omul din Neanderthal și Străjerul Copac urcă, joi, pe “Scena misterelor”

Șase celebrități se ascund în spatele unor măști spectaculoase joi, 7 martie, de la ora 20.00, în cea de-a doua ediție a show-ului “Scena misterelor”, prezentat de Dan Negru, la Antena 1. Iar Aquaman, Omul din Neanderthal și Străjerul Copac sunt doar trei dintre personajele care vor apărea pe “Scena misterelor”, în trei tablouri diferite: Lumea Mărilor, Epoca de piatră și filmul „Maleficent”.

Cele mai complicate au fost măștile Aquaman și Omul din Neanderthal. Celebritățile din spatele lor au trebuit să stea la machiaj între patru și cinci ore, cu două ore mai mult decât în mod obișnuit, pentru că bărbile lor au fost aplicate fir cu fir. Pentru vedeta care a fost Aquaman a fost dificil și din cauza lentilelor de contact, care se mișcau, se roteau cu mare ușurință, creându-i dificultăți de vedere”, spune Andreea Rădulescu, make-up artistul care coordonează echipa de machiaj special.

Zece vedete, împărțite în două tabere, vor avea misiunea să ghicească cine se află în spatele fiecărei măști. Din tabăra Galacticilor fac parte Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Gina Pistol și Ștefan Stan, iar din cea a Starurilor, Dorian Popa, Rona Hartner, Andrei Duban, Alina Eremia și Tavi Colen. Cum câteva măști vor fi foarte dificil de recunoscut, vedetele din platou vor încerca să le descopere după voce sau gesturi. Sau după indiciile pe care Dan Negru le va pune la dispoziție.  Dar asta numai după ce vedetele din cele două tabere vor trece prin câteva probe haioase. Alături de Dan Negru se va afla, în postura de co-prezentator, cunoscutul actor de comedie Romică Țociu.

În această ediție, pe “Scena misterelor” vor veni trei invitați speciali: celebra interpretă Mirabela Dauer, acrobatul Alexander Jr și actorii Emil Mitrache, alias Americanu’, și Sorin Tofan. Alături de cine vor apărea ei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara. Momentele coregrafice ale ediției vor fi susținute de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Cine sunt celebritățile care se ascund în spatele măștilor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 7 martie, de la ora 20,00, în cea de-a doua ediție a show-ului “Scena misterelor”, prezentat de Dan Negru.

×