x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Carmen Tănase, Roxana Ciuhulescu, Daniela Gyorfi, Mioara Velicu, Cornel Palade și Cezar Ouatu s-au ascuns în spatele măștilor, la Scena misterelor

Carmen Tănase, Roxana Ciuhulescu, Daniela Gyorfi, Mioara Velicu, Cornel Palade și Cezar Ouatu s-au ascuns în spatele măștilor, la Scena misterelor

12 Apr 2019   •   12:00
Carmen Tănase, Roxana Ciuhulescu, Daniela Gyorfi, Mioara Velicu,  Cornel Palade și Cezar Ouatu s-au ascuns în spatele măștilor, la Scena misterelor

Carmen Tănase, Roxana Ciuhulescu, Daniela Gyorfi, Mioara Velicu, Cornel Palade și Cezar Ouatu sunt celebritățile care s-au ascuns aseară în spatele măștilor, în cea de-a șaptea ediție a show-ului Scena misterelor. Și puține dintre ele au fost ghicite de vedetele din platou care au avut această misiune: Pepe, Jojo, Diana Munteanu, Cosmin Seleși și nea Mărin Barbu, din echipa Galacticilor, și Nicole Cherry, Rică Răducanu, Rona Hartner, Dorian Popa și Andrei Duban, din cea a Starurilor.

            Roxana Ciuhulescu s-a deghizat joia aceasta într-un spectaculos chitarist și a cântat “Thunderstruck”, hitul celebrei trupe AC/DC, suspendată în chingi deasupra scenei. Cu ajutorul indiciilor primite de la prezentatorul Dan Negru, Galacticii au reușit să descopere că în spatele chitaristului se află cunoscuta prezentatoare TV. “Machiajul, care a durat câteva ore, apoi costumarea au fost destul de dificile. Dar cel mai greu a fost cât am stat suspendată, pentru că a trebuit să-mi ascund sânii, iar chingile au apăsat anumite zone și nu mai puteam să respir”, a spus Roxana Ciuhulescu, la demascare.

Cezar Ouatu a fost în spatele celei mai mari măști care a urcat până acum pe Scena misterelor, Mega-Robotul. Fiind atât de mare, vedetele din platou au crezut că sunt două celebrități ascunse în spatele giganticei măști. Cum după înfățișare nu aveau nici o șansă să ghicească masca, vedetele au încercat să se prindă după glasul acesteia, însă n-au reușit nici așa.

Greu de dibuit au fost atât cântăreața Daniela Gyorfi, care l-a întruchipat pe domnitorul Moldovei Ștefan cel Mare, cât și actrița Carmen Tănase, care a fost un simpatic și foarte albastru Ștrumf. Dar poate cel mai tare i-a încurcat pe toți Mioara Velicu, interpreta de muzică populară care s-a deghizat într-un Eschimos, căci toată lumea din platou a crezut că în spatele măștii se află Maria Cârneci. “Așa o țeapă!? Cum să ne păcălim așa cu toții?”, a spus Pepe, din tabăra Galacticilor, după demascare “E cea mai mare păcăleală pe care ne-am luat-o”, a fost de acord cu el Andrei Duban, din tabăra Starurilor. O mare surpriză pentru toată lumea a fost apariția lui Cornel Palade, colegul de scenă al lui Romică Țociu (co-prezentatorul show-ului), din spatele măștii Omul-Gorilă.

Parteneri ai măștilor au fost, în această ediție actorii Rodica Popescu Bitănescu, Crina Matei și Cristian Grețcu. Momentele coregrafice ale serii au fost susținute de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Jocul măștilor a fost câștigat de ambele tabere, căci atât Galacticii, cât și Starurile au ghicit un număr egal de celebrități. Premiul de 1.000 de euro a fost donat de vedetele din platou pentru o cauză umanitară.

Cine sunt următoarele celebrități care au acceptat să intre în jocul măștilor, telespectatorii vor vedea joia viitoare, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului Scena misterelor, prezentată de Dan Negru, alături Romică Țociu la Antena 1.

×