x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Cea de-a cincea gală Te cunosc de undeva!, lider de audienţă pe toate categoriile de public

Cea de-a cincea gală Te cunosc de undeva!, lider de audienţă pe toate categoriile de public

09 Oct 2022   •   10:26
Cea de-a cincea gală Te cunosc de undeva!, lider de audienţă pe toate categoriile de public

Aventura transformărilor a continuat aseară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenţilor, muzică live și multă voie bună. Cea de-a cincea gală a celui de-al 18-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost câștigată de către Jo şi Liviu Teodorescu, cu o super transformare în Carmen Miranda - Mama eu quero. Transforming show-ul de la Antena 1 a fost prima opţiune de vizionare a telespectatorilor, emisiunea impunându-se ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Așadar, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, 18-54 Urban, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva! (19:59 – 00:02), lider de audienţă, cu 5.4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 21.3%, urmată de Pro TV, cu 4.7 puncte de rating și 18.5% cota de piață. La nivelul întregului public urban, diferenţa a fost însă mai mare, emisiunea de la Antena 1 impunându-se ca lider de audienţă, cu 6.7 puncte de rating şi 19.8% cota de piată, în vreme ce Pro TV înregistra atunci 4.7 puncte de rating şi 14.1% cota de piaţă. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6.4 puncte de rating și 17.9% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 5.5 puncte de rating şi 15.6% cota de piaţă. În minutul de aur, 22:10, aproape 1.5 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau jurizarea celei mai noi ediţii Te cunosc de undeva!, la Antena 1.

 

Concurenții celui de-al 18-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! și-au pregătit cu multă atenție transformările pe care le-au avut de realizat sâmbăta aceasta, în cea de-a cincea gală a transforming show-ului de la Antena 1. Primilor concurenţi ai serii, WRS şi Emilian, ruleta le-a pregătit o super transformare – Zdob şi Zdub – Moldovenii s-au născut, în vreme ce Jo şi Liviu Teodorescu au făcut senzaţie cu transformarea în Carmen Miranda – Mama eu quero. Piesa care a răsunat apoi pe scena Te cunosc de undeva! a cucerit topurile din întreaga lume, iar Connect-R şi SHIFT s-au descurcat foarte bine impersonându-l pe Robbie William şi piesa Rock DJ. Emi şi Cuza au trăit super emoţii pe scena Te cunosc de undeva!, fiind nevoiţi să se transforme în Connect-R şi SHIFT şi să interpreteze Piele albă, piele neagră, în vreme ce soţii Natanticu au făcut show cu transformarea în Daniela Condurache şi Ionuţ Galani – Maria me. Rona Hartner şi Johny Romano au adus la Te cunosc de undeva! una dintre cele mai cunoscute melodii din lume – Perfect, a lui Ed Sheeran, iar Sore şi Emma de la ZU au făcut show total cu transformarea în Outkast – Shake it, interpretată special pentru juraţii emisiunii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cum se vor descurca cele 8 cupluri de concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antena 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a şasea gală a celui de-al 18-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

 

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-54 Urban, Urban all si National

Perioada 8 octombrie 2022

 

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva!