x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Concurenţii Insula Iubirii vizitează resortul în care partenerii lor vor locui alături de ispite. „Mi s-au părut niste feline care aşteptau sa devoreze prada!”

Concurenţii Insula Iubirii vizitează resortul în care partenerii lor vor locui alături de ispite. „Mi s-au părut niste feline care aşteptau sa devoreze prada!”

de Redacția Jurnalul    |    20 Iun 2023   •   21:45
Concurenţii Insula Iubirii vizitează resortul în care partenerii lor vor locui alături de ispite. „Mi s-au părut niste feline care aşteptau sa devoreze prada!”

Cel mai nou sezon Insula Iubirii, ce va avea premiera joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1 aduce în atenţia telespectatorilor noi cupluri curajoase care au străbătut mii de kilometri pentru a-şi pune la încercare iubirea şi relaţia şi au băgat mâna în foc pentru partenerii lor şi pentru ei înşişi. Insula îi aşteaptă cu noi tentaţii, noi provocări şi noi întrebări într-un nou sezon mai intens şi mai provocator.

Au venit la Insula iubirii ca să îşi supună relaţia celui mai dur test care poate exista: separaţi de partener, în intimitate periculoasă cu ispita, pe insula care va da în vileag adevărul despre relaţiile lor.

Confruntaţi cu ispita în cea mai puternică şi irezistibilă formă a ei, concurenţii celui de-al şaptelea sezon vor fi expuşi celor mai dulci şi mai primejdioase provocări, la care nici măcar nu s-ar fi gândit. Li s-a întâmplat încă din primele zile pe Insulă, atunci când au fost invitaţi să cunoască locul în care vor locui pentru 21 de zile alături de ispite, dar mare le-a fost surpriza partenerilor acestora să descopere şi ispitele, instalate comod în cele două resorturi.

„Chiar nu mă aşteptam ca noi să cunoaştem vila băieţilor, preferam să nu o cunosc!”, a mărturisit Bianca, partenera lui Marius, în timp ce Ema, partenera lui Răzvan a catalogat direct: „Va fi dezmăţ aici! Ispitele mi s-au părut nişte feline care aşteptau să devoreze prada!”.

Uşor nu le-a fost deloc nici băieţilor din cuplu să vadă locul în care partenerele lor vor porni în aventura extremă alături de ispite. „Camerele de filmat sunt pregătite să observe tot şi să arate tot. Vor urmări fiecare mişcare, vor surprinde din zeci de unghiuri realitatea din vile, în cele mai mici şi picante detalii, iar ce se întâmplă pe Insulă nu va rămâne pe insulă! Garantat!”, vor fi cuvintele lui Radu Vâlcan, care vor răsuci şi mai mult cuţitul în inimile partenerilor.

Odată ajunşi în resorturile spectaculoase, concurenţii vor conştientiza mai mult ca niciodată că de-acum înainte, nimic nu va mai putea stăvili tsunami-ul de evenimente, încercări, decizii şi sentimente, că emoţiile vor prelua controlul, iar adrenalina va atinge cote înalte. Cum vor reacţiona aceştia, telespectatorii vor putea urmări joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1, în primele episoade ale celui de-al şaptelea sezon Insula Iubirii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Insula Iubirii radu valcan