x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Cosmin Seleși se accidentează în cursa pentru imunitate: ” Este o durere pe care nu am simțit-o niciodată în viață”

Cosmin Seleși se accidentează în cursa pentru imunitate: ” Este o durere pe care nu am simțit-o niciodată în viață”

25 Feb 2019   •   16:44
Cosmin Seleși se accidentează în cursa pentru imunitate:  ” Este o durere pe care nu am simțit-o niciodată în viață”

Diseară, de la 20:00, pe Antena 1, concurenții Asia Express parcurg ultima etapă a cursei din Sri Lanka către farul din Colombo. Miza este una la fel de importantă, căci prima echipă ce va ajunge la linia de sosire va câștiga imunitatea și un bilet de avion către India, în vreme ce ultimele două cupluri din clasament se vor califica automat la cursa pentru ultima șansă. Urmează o seară tensionată, cu misiuni care le vor solicita la maximum pe vedete, iar oboseala, stresul și efortul susținut vor începe să își spună cuvântul: ”Te simți neputincios într-o astfel de situație., va spune Șerban Copoț despre starea coechipierului său.

 

Efortul fizic îi va face în această seară probleme lui Cosmin Seleși, care se va accidenta la picior în timpul unei probe, având nevoie de îngrijiri medicale: ”Am avut impresia că cineva mi-a băgat un cuțit de la genunchi până sus. Am zis initial că este cârcel, dar a început să mă doară și nu am mai putut. O durere pe care nu am simțit-o niciodată în viață!”, va mărturisi acesta. Deși starea sa de sănătate este precară, Cosmin își va dori să continue cursa cu tot dinadinsul, însă dacă jocul este sau nu compromis pentru el, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară.

 

Într-o căldura istovitoare, cele șașe echipe ce luptă astăzi, de la 20:00 pentru imunitate se vor aventura într-un traseu extrem de dificil, atât fizic, cât și psihic: ”Nu ne așteptăm să fie nimic mai ușor, noi știm că în această cursă totul devine din ce în ce mai greu.”, mărturisește Anca Sigartău. ”Parcă cu zi ce trece și cu cât stăm mai mult în această competiție, misiunile sunt mai dificile., va adăuga Bogdan Boantă.

×
Subiecte în articol: Asia Express