x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Emi şi Cuza, dezvăluire emoţionantă la Te cunosc de undeva!: „Avem mai mulţi ani de prietenie decât aveam amândoi înainte să ne cunoaştem!”

Emi şi Cuza, dezvăluire emoţionantă la Te cunosc de undeva!: „Avem mai mulţi ani de prietenie decât aveam amândoi înainte să ne cunoaştem!”

12 Noi 2022   •   13:03
Emi şi Cuza, dezvăluire emoţionantă la Te cunosc de undeva!: „Avem mai mulţi ani de prietenie decât aveam amândoi înainte să ne cunoaştem!”

Cea mai nouă gală a transforming show-ului de la Antena 1, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o dezvăluire emoţionantă din partea băieţilor de la Noaptea Târziu. La jurizarea pentru cea de-a zecea transformare, Emi şi Cuza se vor lăsa cuprinşi de nostalgie şi vor povesti momente de la începutul prieteniei lor, devoalând totodată şi cum se văd ei la bătrâneţe.  

Astfel, la momentul jurizării, provocaţi de prezentatorii transforming show-ului, Emi şi Cuza le-au povestit celor prezenţi pe platoul de filmare când s-au cunoscut ei şi cum se văd la bătrâneţe:  “Avem mai mulţi ani de prietenie decât aveam amândoi înainte să ne cunoaştem!”, a dezvăluit Cuza, iar Emi a completat: “Încă nu ştim, până la finalul vieţii, dacă a fost binecuvântare sau blestem. La un moment dat am zis că o să stăm, la bătrâneţe, pe o bancă în parc, şi o să ne uităm în urmă, să ne dăm seama dacă suntem binecuvântare sau blestem unul pentru altul”, a povestit el râzând. Cum s-au descurcat băieţii, dar şi restul concurenţilor, cu noile provocări primite la ruletă, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva!