x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Fructul oprit sezonul 2 episodul 29. Alex și Sonia: “Simt că vom fi împreună mereu!”

Fructul oprit sezonul 2 episodul 29. Alex și Sonia: “Simt că vom fi împreună mereu!”

03 Apr 2019   •   16:50
Fructul oprit sezonul 2 episodul 29. Alex și Sonia: “Simt că vom fi împreună mereu!”
Sursa foto: Mihai Stetcu

Cel de-al doilea sezon “Fructul oprit” continuă, în această seară, de la ora 20.00, cu o serie de întâmplări neașteptate pentru telespectatorii Antenei 1, momente emoționante și răsturnări de situație. Experiențele prin care au trecut i-au făcut pe protagoniștii serialului să devină mai puternici și i-au determinat să lupte cu îndârjire pentru iubirea lor.

Au trecut printr-o perioadă grea, însă, în ciuda celor întâmplate, lucrurile dintre ei sunt pe cale să revină la făgașul normal.  “Pe tine te iubesc!”,  îi mărturisește Ioan Anei. “Ce facem cu noi doi?”, îl întreabă ea. Ce se va întâmpla cu Ana(Cristina Ciobănașu) și Ioan(Vlad Gherman), telespectatorii vor putea afla urmărind episodul 29 din sezonul 2 al producției, diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.

De momente emoționante au parte și Sonia(Michaela Prosan) și Alex(Petru Păun). Povestea lor a întâmpinat numeroase dificultăți, dar în timp cei doi au devenit puternici și au învățat să nu renunțe la relația lor. Aceștia își declară sentimentele, în cadrul unei cine romantice, pe care Alex i-o pregătește Soniei.  “Simt că vom fi împreună mereu!”, îi spune ea. “Sonia, cât timp crezi în mine, am pentru ce să lupt. Și atunci nimic nu ne va despărți!”, este promisiunea pe care i-o face Alex femeii iubite. Cum va decurge întâlnirea lor, în această seară, într-un episod plin de surprize.

Costică(Liviu Vârciu) le organizează oltenilor Sile și Lina Boască(Marian Râlea, Adriana Trandafir) și Roxanei Baicu Popovici(Carmen Tănase) o întâlnire cu Mircea(Mihai Călin). “Deschidem primul grup de ajutor reciproc”, este inițiativa lui. “Vă rog frumos să faceți exact cum am văzut eu în filme… Alcoolicii Anonimi!”, sună propunerea lui, care atrage imediat și reacția incredibilă a Roxanei: “Nu îți e rușine, obraznicule? Pe mine poți să mă faci oricum, dar nu anonimă!”. Replici pline de umor, astăzi, de la ora 20.00, la Antena 1.

Starea de sănătate a lui Adrian(Bogdan Albulescu) se îmbunătățește, ceea ce îi permite procurorului(Rodica Lazăr) să obțină mai multe răspunsuri în legătură cu scandalul dintre el și Alex, în urma căruia el a ajuns în spital. “Cine a tras?”, este întrebarea procurorului. “Ne certam, Alex mă lipise de copac și striga: <>. Încercam să mă eliberez și… “, continuarea în episodul 29 al sezonului 2 “Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza în această seară.

Marius Cristescu(Bogdan Stanoevici) este hotărât să afle adevărul și să-și ajute fiica să nu sufere de pe urma acestei situații. “Am să aflu cine a tras și am să găsesc și dovezi. Și atunci să vă țineți!”, îi spune el lui Adrian. Astăzi, de la ora 20.00, un episod plin de emoție, întâmplări neașteptate și răsturnări de situație!

Sezonul 2 “Fructul oprit” se vede, miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: Fructul Oprit