x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Hellboy, Optimus Prime, Captain Hook, Bunul Uriaș urcă, diseară, pe “Scena misterelor”

Hellboy, Optimus Prime, Captain Hook, Bunul Uriaș urcă, diseară, pe “Scena misterelor”

04 Apr 2019   •   15:01
Hellboy, Optimus Prime, Captain Hook, Bunul Uriaș urcă, diseară, pe “Scena misterelor”

Măști de senzație urcă diseară, de la ora 20:00, pe “Scena misterelor”, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1. Hellboy, Optimus Prime, Captain Hook, Bunul Uriaș, Mumia, dar și o spectaculoasă Statuie stradală vor ascunde în spatele lor șase celebrități autohtone pe care vedetele din platou vor trebui să le ghicească.

Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Oana Roman și nea Mărin Barbu, din echipa Galacticilor, și Dorian Popa, Raluka, Dima Trofim, Rona Hartner și Andrei Duban, din cea a Starurilor, vor încerca să se prindă, în cadrul unui show amuzant, cine sunt personalitățile care se deghizează în această ediție.

Cele șase măști își vor face apariția pe parcursul a trei decoruri, care vor aminti de Egiptul Antic, de lumea de basm a lui Peter Pan și se contemporanele Statui Stradale.

Ajutoare de mască vor fi solista Sorana Darclee Mohamad și cunoscuta actriță Cezara Dafinescu. De asemenea, magicianul Lorenzo va realiza un interesant număr de iluzionism.

Una dintre cele mai impunătoare măști va fi Optimus Prime, personaj cunoscut din seria SF “Transformers”. Din cauza dimensiunilor foarte mari, masca nu a putut urca în lift, pentru a-și face apariția pe scenă precum toate celelalte personaje. De asemenea, masca a trebuit adusă pe bucăți și asamblată în spatele scenei. Cine este vedeta care s-a încumetat să îmbrace spectaculosul costum al supereroului Optimus Prime, telespectatorii Antenei 1 vor vedea diseară. O altă mască dificil de jucat a fost cea a Bunului Uriaș, căci nu oricine se încumetă să urce pe picioroange și să se deplaseze cu ele, așa cum a făcut celebritatea din spatele personajului.

Cine sunt vedetele care s-au ascuns în spatele celor șase măști care urcă în această seară pe “Scena misterelor”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu.

×